Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan ember aki...

Van itt olyan ember aki nőgyógyász?

Figyelt kérdés

A nagyszeméremajkamon van egy kicsit nagyobb méretű pattanás a csikló mellett kicsivel lentebb és jobb oldalt is van de az 3kicsi de fáj ha próbákom kinyomni de nem lehet kinyomni aztán lentebb jobb oldalt a hüvelybemenet mellett kicsit fentebb a nagyszeméremajkakon van egy duzzanat vagy pattanás ami kicsit fáj ha megnyomom egy kicsit vagy erősebben érek hozzá szóval ha van itt nőgyógyász az nagy segítséget nyújtana mivel küldenék privàtban neki képet a pattanásokról (nemi szervet elfogom homályosítani hogy ne legyen kínos!

Perverzek kíméljenek!!!

Mert azokra nmvagyok kíváncsi!!!

2023. jún. 12. 08:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

10

A ciszta a szervezeten belül van, azt nem láthatod kívülről, arra ott az ultrahang. A gombának nincs ilyen tünete. (Ha majd esetleg lesz egyszer viszketéses tüneted, arra a Canesten krém és kúp a jó, recept nélkül kapható).

Ha régóta ott van, lehet egy zsírcsomó, vagy valami betokosodott szőrtüsző, vagy pattanás.

2023. jún. 13. 08:23
 12/21 A kérdező kommentje:
Regota ott van viszont kup az kivan zarva a fenekembe is bekellett tenni mert nm volt szekletem kiskoromban borzaszto volt hat akkor a huvelyembe helyezni biztos hogynm na az mar kivan zarva a krem az elfogadhato hogy gyogyuljon de kup vagy tabletta kizart
2023. jún. 13. 15:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Én férfiként irom nekem áprilisban volt pattanás a combtőben (comb és a here zacskónál) kinyomtam fürdés közben vissza vejtett szaga is kezdett lenni kamilla teás borogatás 3 nap alatt elmulasztotta
2023. jún. 13. 19:32
 14/21 A kérdező kommentje:

Erdekes azt Hogy kell Csinalni?

Szobamban Csak nmtehetek ra borogatast

2023. jún. 13. 20:14
 15/21 anonim ***** válasza:

14

Dehogynem. Csinálsz egy kamilla teát, bemész a szobádba, beáztatsz egy zsebkendőt, és már oké is. (11 voltam).

2023. jún. 14. 10:05
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát inkább ruhàt ásztatnék b az jobb
2023. jún. 14. 13:59
 17/21 anonim ***** válasza:
A régi jó textil zsebkendők nagyon jók borogatás készítésére. Nyilván nem papírzsebkendővel kell ezt elképzelni.
2023. jún. 14. 14:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát én nm szeretném a szobàmban csinálni ezt mert könnyen benyithatnak és félre értenék a dolgokat szóval legfeljebb 20percig borogatnám a fürdőbe míg nincs itthon senki de a szobámban soha mivel nincs kulcsom és nm zárkózhatok be mivel azt is félre értenék és nyilván nm akarom hogy félre értsék szóval értitek...
2023. jún. 15. 11:45
 19/21 anonim ***** válasza:
57%
Úristen!!!Hány éves vagy?A kiírás óta nem voltál dokinál b+!?
2023. jún. 15. 12:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Biztosan találsz fél órát, amíg egyedül vagy otthon. Vagy menj el egy barátnődhöz.
2023. jún. 16. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!