Mi állhat a háttérben?
Lassan 4 napja már, hogy késik a menstruációm. Jó ez kissé túlzás, mert a mai nap délután mad tapasztaltam kissé ilyen rózsaszínes, nagyon halvány vérzést pisilés után. Pár perce is még szépen észlelhető volt a wc papíron, a kis pirosság. A tipikus menstruációm tüneteim megvannak, a melleim kissé fájnak, és a hasam is görcsölget enyhén.
Ez jelentheti azt, hogy meg fog jönni a napokban erősebben, vagy ne igazán?
Párommal utoljára április végén voltunk együtt, azonban óvszerrel védekeztünk. Illetve azóta már egyszer volt menstruációm is, ami nem tűnt eltérőnek a többitől sem mennyiségben, sem napokban. Az emberben mégis benne van (legalábbis bennem nagyon) az apró félelem, még akkor is ha kellőképpen védekezünk. Így hát csináltam 2 terhességi tesztet, reggeli vizeletből. Negatív lett mindkét terhességi teszt. (Két különböző fajta a megnyugvásom kedvéért)
A következő ami szerintem állhat a háttérben, az valamilyen gyulladás, gomba. Ezt onnan gondolom, hogy menstruáció előtt 3-4 nappal a szokásosnál bővebb, tojásfehérje színű nagyon darabos folyásom volt. Emellé itt-ott égő, viszkető érzés is járult. Mindenképp szeretnék elmenni ezzel orvoshoz, de egyelőre még várnék pár napot.
Véleményeket, tapasztalatokat nagyon szívesen meghallgatok.
Nekem is darabos nyalkas tojasferje folyasom van mensi elotti napokban. Neha nekem is eg persze de semmilyen fertozesem nincsen soha. Ez a “normális”.
Ha óvszerrel védekeztetek es nem szakadt ki akkor kizárt hogy terhes lennél e miatt ne aggódj
Es mar lassan egy eve fogamzasgatlot szedek a baratom soha nem megy el bennem megis neha en is parazok hogy megjon e
Ez teljesen normalis de a teszt szerintem felesleges volt.🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!