Ihatok alkoholt buliba ha pajzsmirigy alulműködésre gyógyszert szedek? Nem lesz baj? (L-thiroxyn)
Figyelt kérdés
a válaszokat köszi2008. dec. 30. 13:25
1/4 anonim válasza:
hello! hát az orvosodtól kellene ezt megtudakolni. sztem egyébként nem lehet,mivel én meg vérnyomásproblémákkal küszködök és én nem ihatok,mer vérnyom.csökkentő gyóghyszert szedek:S
2/4 anonim válasza:
Szia,
rákerestem, de nem nagyon találok semmi olyan infot, ami az alkohol fogyasztást emlitené a gyogyszer miatt.
Egy olyan forumot találtam, ahol emlitik ( [link] itt azt irják, kis mennyiségben lehet.
Végül is maga a gyogyszer egy szintetikus pajzsmirigyhormon, ha nem viszed tulzásba az ivást, szerintem nem lesz baj. Csak szerintem figyelj arra, hogy mire az alkohol a szervezetedbe jut, a gyogyszer már rég felszivodjon...biztos ami biztos:)
3/4 anonim válasza:
Én is szedek L-thiroxynt. Én rákérdeztem a dokinál anno. Azt mondta, hogy mértékkel nyugodtan lehet. Hiszen a gyógyszert fél órával az első étkezés előtt kell bevenni, hogy felszívódjon, mire eszel, és ez végülis nem más, mint az a hormon, amiből nem termel eleget a szervezeted. A dokim azt mondta, hogy nem fog ivásra bíztatni, de tudja, hogy fiatal vagyok, és hát azért bulikban csak megiszok valamennyit és ha nem részegedek le, akkor nem gond.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor szilveszterkor csak iszom picit :) Boldog új évet nektek!!!
2008. dec. 30. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!