Császármetszés után ez normàlis?
Figyelt kérdés
6 napja született meg a kisfiam császàrmetszéssel, utána 12 órát feküdtem aztán àllítottak fel. 2 nappal a műtét után elkezdett iszonyatosan fájni a fejem, a nyakam úgy be van állva hogy semerre se mozdul. Emellé pedig távolra nagyon homályosan làtok, a bal szememmel főleg katasztrófa. Azt olvastam hogy van ez a posztspinális fejfàjás szindróma császár után de azt írjak csak 4-5 napig tart. A homàlyos làtàsról nem nagyon írnak. Félek hogy nagyobb a baj, bár jól érzem magam, vérnyomásom is tokeletes. Szerintetek mit csinàljak?2023. jún. 9. 12:30
1/5 anonim válasza:
Már 4 napja szenvedsz ahelyett, hogy felhívtad volna a nőgyógyászod vagy minimum a háziorvosod, hogy megkérdezd ez normális - e.
2/5 anonim válasza:
Szia!!Én is így jártam,az érzételenítőtől fájt a fejem ,nekem a szülésznőm azt mondta lehet 4-5 nap de lehet akár hónap is. Söt sajnos van akinek újra kell szúrni ahova szúrtak.Nekem szerncsén volt lecsengett 4nap alatt,de utána a sebem gyulladt be nem tudom van e összefügges.
Viszont homályos látásom nem volt,nekem is egyből a vérnyomás jutott eszembe mert az nagyin alattomos betegség.
Mindenképpen jelezd a szülő orvosodnál,hogy milyen tünetek vannak.
3/5 anonim válasza:
Szia! Régi a kérdés, de azóta mi lett, hogy vagy? Rendbejött a látásod?
4/5 A kérdező kommentje:
Elmúlt szerencsére a dolog, majdnem 2 hét volt de aztán hirtelen rendbe jött.:) Azért volt mert császár után amikor odatettèk a mellkasomra a babàt,megemelték a fejem és a gerinc érzèstelenito miatt ezt nem szabadott volna..Jó lett volna ha mondjuk erről tájèkoztattak volna.. :D
2023. dec. 1. 02:19
5/5 anonim válasza:
Oh, de jó, nagyon örülök, hogy már minden oké! :)))
Sajnálom, hogy ilyen figyelmetlen eü dolgozók vannak :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!