Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Császármetszés után a hasra...

Császármetszés után a hasra mikortól lehet edzeni? Császármetszés után kemény a hasam, ez normális?

Figyelt kérdés

Sajnos így tudtam világra hozni a gyermekemet, tanácstalan vagyok, igen tudom azt is , hogy ami 9 hónap alatt...

Meg, hogy nincs egyforma 2 ember, ami ez is igaz, minél több tapasztalat olvasok és tanácsot kapok, azt előre is nagyon szépen köszönöm...

2020. dec. 17. 21:39
 1/3 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Ha szûlès után nem lèpett fel komplikáció, akkor elôször csak bôszen toljuk a babakocsit a friss levegôn. Kerûljûk a sulyzókat! Mivel nállad szászármetszès volt, akkor toljuk ki ezt a várakozási idôt kèt hónapra, ès figyeljèl arra, hogy teljes legyen a regenerációd. Ne sûrgessûnk semmit! A hasgyakorlatokat pedig pláne ne erôltessed, mert szètnyilhat a sebed! Ha szoptatol, akkor az edzèst lehetôsèg szerint idôzitsed szoptatás utánra. Nagyon jó a baba-mama torna, amit a kisbabáddal egyûtt vègezhetsz, igy a pici se marad ki a tornából. E torna során úgy formálhatod a testedet, hogy közben a gyerekedet is bevonod az edzés programba: elôszôr úgy emelgetheted a picidet mintha súlyzó lenne. Ezt nagyon fogja èlvezni! Minden jót!
2020. dec. 18. 02:11
 2/3 Angel3000 ***** válasza:
A has kemènysège normális, majd idôvel puhulni fog.
2020. dec. 18. 02:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nem szoptatok. Több mint két hónapja volt a császár.

Semmi nem volt, minden a legnagyobb rendben ment. Köszönöm szépen :)

2020. dec. 18. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!