Második hónapja középidőben vérzés, Norcolut?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Második hónapja van középidőben vérzésem. Valakinek tapasztalatok? Előző hónapban pecsételtem random, menzesz középidőben, ma vizes véres folyadék jött ki, de 2 napja is volt ez. 14-ik nap.
Párommal egy ideje nem voltam együtt, babát nem tervezünk, viszont 2 naponta edzek. Eddig kondiban edzettem, eléggé nagy súlyokkal, de most azt mondta a személyi edzőm hogy inkább saját testsúllyal edzek, otthon.
Csak PCOS-em van.
Norcolutot írt fel az orvos, de jókat nem hallottam róla. Tapasztalatok?
2023. jún. 8. 10:22
1/3 anonim válasza:
Hasonló problémám van, nekem minden ciklus 11. napja körül kezdődött a barna folyas, ami több esetben, akar egy hétig is eltartott. Nemrég én is Norcolutot kaptam, mert kicsit meg volt vastagodva a mehnyalkahartyam, két ciklusban szedtem, javított a helyzeten, az akár egy hétig is eltartó barnazasom lecsökkent nagyon minimális fél, 1 napra. Az orvos szerint sajnos visszatérhet a probléma, és mivel mi babaprojektben vagyunk, most azért kapok gyógyszert, hogy minél hamarabb sikerüljön…Egyébként nalam a Norcolut nem okozott semmilyen mellekhatast, normal időben és mennyiségben jött meg, a gorcsoles is kevésbé volt durva, mint korábban.
2/3 A kérdező kommentje:
1. Nem okoz hízást? :(
Én babát nem szeretnék, csak nem értem miért pont középidőben történik ez..
Nekem 10 napig kellene szedni.
2023. jún. 8. 16:16
3/3 anonim válasza:
Én egy dekát nem híztam tőle, de nem is vagyok hajlamos rá. Én is 10-10-et szedtem ciklusonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!