Norcolutot lehet szedni több mint 10 napig?
Lehet persze, bizonyos problémák esetén akár féé évig is szedetik.
De hosszú távon ez nem nagyon fogja rendezni a menzeszed amúgy.
Utolsó: Hát marha nagy csoda.... a Norcolut megvonásos vérzést csinál, mint a fogamzásgátló. Az, hogy mikor jön meg, attól fógg, mikor hagyod abba...
2 nappal tovább szeded, rögtön nem 28, hanem 30 napos ciklusod lesz.
Remélem nem gondolod, hogy ez megjavítja.
3-as vagyok: köszi, én szeretnék bízni benne hogy segíteni fog ez a gyógyszer rajtam.. jó lenne ha nem vennéd el mások kedvét és reménysugarát az ilyen jellegű hozzászólásokkal, hogy "remélem nem gondolod hogy ez megjavítja ". Én csak leírtam a kérdezőnek az én tapasztalatomat és amit az orvos mondott...
Miért ne lehetne hatásos ez a gyógyszer?!
Mert tudom hogy működik a tabletta, azért :D
Ha nem egyetlen átmeneti cikluskimaradásról van szó, hanem rendszertelen vérzésről, nem fogja rendezni.
A betegtájékoztató szerint 6-12 napig lehet szedni.
Nekem is 10 napot írt elő az orvos,a 10.napon elkezdtem pecsételni. Bevettem még egy szemet,hátha kibírom még csak azt az egy(aznap) estét vérzés nélkül. Hát nem,ugyanúgy megjött.
Vagyis én esélytelennek látom ezzel a gyógyszerrel eltolni vérnénit.
És nem megvonasos vérzés,mint anno fogamzásgátló mellett, hanem irdatlan erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!