Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációtól hányás?

Menstruációtól hányás?

Figyelt kérdés
Annyira faj, hogy hányok tole. Ez normális? Az elejen egyaltalan nem fájt, kb 1 éve mar fáj, de nem ennyire, hogy hányjak tőle. Ájulás erzesem is van, felek hogy elajulok. Vettem be gyógyszert de nem igen hat. Mit tudnék tenni? 18 vagyok

2023. jún. 4. 21:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Menj el nőgyógyászhoz
2023. jún. 4. 21:52
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

Sajnos normális, nekem orvosok csak kannyit mondanak, hogy szülés után jobb lesz :/

17/l

2023. jún. 4. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

Igen , sajos ilyen.

A görcsoldót vedd be már reggel.

Puha, laza, meleg ruha legyen a pocidon.

Tampon helyett betétet használj.

Tanulj lazító gimnasztikát.

Attól ilyen, hogy peteéréses ciklusban mindig lesz görcsöltető progeszteron a méhizomzatban.

A kitolás az a dologban, hogy van akinek ez hatvanszor olyan erős összehúzódást okoz, mint annak aki nem érzi.

Ha végképp nem boldogulsz lehet a várható előtti három nap aszpirint szedni, de ezt a dokiddal, minimum háziorvos kell megbeszélni.

Egy jó hírem van, a szülés ehez képest egy vidám ügy, mert ennyire, de nem folyamatosan, hanem szakadosan fáj.

Utána tényleg elmúlik.

Üdvözlettel:egy egykori sorstárs.

2023. jún. 4. 22:12
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Az normális hogy az erős fájdalomtól hánysz. Az viszont NEM normális, hogy ennyire fáj! Ez senkinek nem normális, erre nem megoldás hogy szülés után jobb lesz, menj vele nőgyógyászhoz! Komolyabb betegségek oka is lehet a túl erős fájdalom későbbi szövödményekkel!
2023. jún. 4. 22:13
 5/13 A kérdező kommentje:

igen, tervezek menni.

De most mit csináljak a folyamatos hanyassal? Gyógyszert mindig kihanyom, es gondolom mert nem vírus vagy ilyenek miatt, van hanem fájdalomtol, igy nem is hat ugy

2023. jún. 4. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
Én nem röstellném a sürgősségire vagy éjszakai ügyeletre is elmennni akár valami görcsoldó injekciót vagy ilyesmit kérni, ha nem múlik a görcs és ugye kihányod a gyógyszert is.
2023. jún. 4. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

Ilyen erős görcsökkel szerintem ne használj tampont, de eldobható betétet se, ha lehet.

Tele vannak nyomva olyan anyagokkal, amiket kesztyűvel se fognál meg, nemhogy egy olyan érzékeny területhez érjen.

Menj el mindenképpen orvoshoz, mert az ilyen erős fájdalom az biztos nem "csak úgy" van.

2023. jún. 5. 11:05
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Menj el orvoshoz - és olyanhoz, aki ért a dolgához, nem megtömne fogamzádsgátlóval.
2023. jún. 5. 13:22
 9/13 anonim ***** válasza:
47%
próbálj meg mozogni, tornagyakorlatokat végezni, ez elején lehet, nehéz lesz a fájdalom miatt, de pár perc után enyhülni fog
2023. jún. 5. 17:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Látom egy a menstruációt gusztustalannak tartó kos troll mindenkit lepontozott, pedig a válaszok legnagyobb része hasznos.
2023. jún. 5. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!