Melyik hüvelyfertőzés tud csípő érzést okozni?
Figyelt kérdés
Tehat nem viszket
Hanem csíp,szúr
2023. máj. 28. 13:51
1/5 anonim válasza:
Nekem ureaplasmánál volt égő, csípő érzés, de nem viszketett
2/5 anonim válasza:
Nekem bakteriális okozott. Vény nélküli szerek nem segítettek, attól folyton vissza-vissza tért, Klion d100 hüvelyi antibiotikum segített.
3/5 A kérdező kommentje:
Evek ota tart hol elojon hol visszater
Gyogyszer nelkul is elmulik
Terhessegem elottnezettem de semmit se talaltak
Terhesseg alatt is
Semmit se talaltak akkor se
Fertozes koraszulest nem okozott
41.hetre szultem
Lehet nincs is semmi gondom?!
De akkor mi okozza?
2023. máj. 28. 17:47
4/5 anonim válasza:
Nekem is így volt. Hogy valamikor hetekig olyan volt, mintha minden rendben lenne. Aztán megint éreztem, aztán meg megint nem. A bakteriális vaginózis sokszor tünetmentes. De attól még fennállhat, hogy nem érzi az ember. Sokszor nehéz kimutatni, mert azok a baktériumok szaporodnak túl, amik a hüvely természetes flóráját is alkotják.
5/5 anonim válasza:
Egyébként nekem sem tudták kimutatni,negatív lett mindenre a kenetem mindig, mégis csak a Klion d100 oldotta meg végleg a problémát. Folyásod színe milyen? Szex is kellemetlen olyankor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!