Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hűvelygyűrűt nagyon lent lenne?

Picihasim kérdése:

Hűvelygyűrűt nagyon lent lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Aki használ hűvelygyűrűt, amikor felnyúl eléri?

Mert, én elèrem. Nem kellemetlen a használat, nem érzem a gyűrűt, viszont amikor felnyúlok, akkor az első max második ujjpercem megy fel, és ott is van a gyűrű.

Olvastam, hogy van aki alig éri el. Nem tudom, hogy most akkor mi tévő legyek, mert hiába nyomom feljebb, visszahelyezi magát ugyan ide.

2023. máj. 27. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Dehat a mehszajunkat is el tudjuk erni, a huvely nem egy merev falu alagut.
2023. máj. 27. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:
A hüvely átlag 9 cm mély, ami változik a ciklussal (ovulálásnál általában feljebb húzódik a méhszáj, míg menstruáció környékén lejjebb ereszkedik). De akkor is, a hüvelygyűrű maga összenyomva van vagy 3-4 centi (nem emlékszem mekkora volt pontosan amikor én hordtam de tuti volt akkora) és ehhez még az ujj hossza, bőven simán megkellene legyen a gyűrű. Szerintem akik nem találják vagy valamit rosszul csinálnak, vagy pedig nagyon magas (hosszú) a méhszájuk és ezért a mellette lévő hajlatba becsúszik a karika + kicsi a kezük.
2023. máj. 28. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!