Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátlóval vèrzès...

Fogamzásgátlóval vèrzès előbbrèbb hozása?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kèrdezni hogy azt tudom hogy ugy lehet előbbrèbb hozni a vèrzèst hogy az utolso 2 szemet nem veszem be, viszont azt sehol se találtam leirva hogy mikor kell a következő levelet elkezdeni szedni? Tehát pl mindig pènteken vettem be az utolso szemet es kövi hèt szombaton kezdtem a következő levelet, viszont most szerdán vettem be az utolsót, ugye 2 nappal előbb befejeztem mint amikor szoktam, ès hogy ilyenkor a 8.ik napon kell elkezdeni az újat (azaz köv hèt csütörtökön) vagy ugyanúgy szombaton ahogy eddig .?
2023. máj. 25. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Nem tanàcsos ilyet csinàlni, mert „zavar“ léphet fel, amig hondolom Te se szeretnél!
2023. máj. 26. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
-2 szem, az mínusz két nap. Tehát szombat mínusz kettő, az csütörtök.
2023. máj. 26. 05:12
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 rendben! Köszönöm szépen!
2023. máj. 26. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:
#1 igen tudom, de sajnos most nagyon nem jönne jol ha az adott napon jönne meg. Sose csináltam mèg ilyet, most van először ès utoljara. Nődokim azt mondta hogy egy ilyen alkalomtól mèg nem lesz baj.
2023. máj. 26. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Benne van a tájékoztatóban, hogy előbb sose hagyd abba. Maximum fordítva lehet, hogy tovább szeded. De tényleg nem tanácsos. Utána következő ciklusban lehet, hogy vérezgetni fogsz
2023. máj. 27. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!