Normális, hogy a fogamzásgátlótól változik a hüvelynedvem?
Ha beveszem a 6. szememet akkor 1 hétig túrós a hüvely folyásom. Gusztustalan szaga van, állandóan nem kúpozhatom magam. Orvos nem veszi fel a telefont. Ez már a 3. alkalom amikor így jön ki. Szóval rendszeresnek nevezhető. Mit tegyek? Mi okozza? Mi a baj a gyógyszerrel?
19l
19 évesen már fogamzasgátló? utalsz nő lenni, de dugni azt már imádsz!!!
ha nem szoksz le a kukiról, akkor szedd. vagy a szexről szokj le, vagy légy terhes.
Te tényleg ennyire tudatlan és bunkó vagy?
1. A fogamzásgátlót sok esetben azért írják fel, hogy beállítsa a menszeszt (nekem azért kell)
2. Véleményem szerint senkinek semmi köze ahhoz, hogy mivel szeretnék védekezni, ha csak ezen múlna.
3. Te valami aszexuális vagy aki hitet akar téríteni vagy valami kielégítetlen pasi aki úgy van vele, hogy dögöljön a szomszéd tehene is?
Azért köszönöm a hasznos választ! 🙄
Tényleg nagy k.rva vagyok, ha van szexuális életem. Rajtam kívül még hány millió nő mekkora k.rva. Komoly bajod lehet, hogy veled egyik k.rva sem feküdne össze.
Egyébként tanuld meg használni a billentyűzetet. 🙄😙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!