Ugye járhatok terhesgondozásra (most a nőgyógyász részét kérdezem) magánorvoshoz, úgy, hogy szülni nem magánkórházban fogok?
Remélem érthetően fogalmaztam... Az érdekelne, hogy járhatok - e a már jól megszokott nőgyógyászomhoz terhesgondozásra (lakhelyemtől távolabb rendel), ha szülni meg egy lakhelyemhez közeli nem magánkórházban fogok teljesen más dokinál? Még csak elméletileg foglalkoztat a kérdés, tervezgetek, hogy ne akkor legyen idegbaj, mikor oda jutok. Jelenleg még nem vagyok terhes. Ha nincs erre lehetőség az nagyon frusztálna, ugyanis - tudom, hogy ezért sokan megköveznek-, de nekem kiemelten fontos, hogy legalább a terhességemet egy női nógyógyász kísérje végig (nyilván nő a dokim most is, hozzá járnék), egyszerűen nagyobb a bizalmam feléjük. Azért merült fel bennem a kérdés, mert arra azért talán nincs pénzünk, hogy az egész szülést is beleértve, minden egy magánklinikán történjen, de arra igen, hogy a 9 hónap alatt magándokihoz eljárjak pár hetente.
Kérlek ne hurrogjatok le, tényleg érdekelne kinek mik a tapasztalatai! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!