A Szigetszentmiklósi SZTK-ba készülök nőgyógyászhoz terhesgondozásra, mert kismama vagyok. Kihez érdemes menni? Kit kell inkább kerülni?
"...készülök nőgyógyászhoz terhesgondozásra, mert kismama vagyok."
Még jó, hogy ezt így leírtad, mert ki nem találtuk volna, hogy azért akarsz terhesgondozásra járni, mert kismama vagy...
Szerintem a Gyakori helyett érdeklődj inkább helyi baba-mama facebook csoportokban.
Szathmáry Csepelen is rendelt, de én máshoz jártam ott, csak arcra ismerem.
Írd be a nevüket a google keresőbe, ott is látsz véleményeket, Szathmáryt pl. nagyon jó dokinak értékelték a foglaljorvost.hu-n.
Illetve ahogy írták is, miklósiak közt érdeklődj, facebookon biztos van miklósi anyukáknak csoportja. :)
Elsőnek: Igen, tudom hogy úgy írtam. Nem szoktam sehova írogatni, ezért most besültem :D Ez van! Azért köszi!
Második válaszoló: Köszönöm! :) A válaszodat is! Igen, kerestem már a véleményeknél, de nagyon keveset találtam, ezért is bátorkodtam ide írni.
Abdallánál volt életem első vizsgálata ahol annyit mondott, hogy milyen csinos vagyok, figyeljek oda.
Szathmáry lelkiismeretes orvos, csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!