Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy élitek/éltétek meg...

Hogy élitek/éltétek meg lelkileg a klimaxot?

Figyelt kérdés

Írhattok fizikai tüneteket is, hogy kinek mivel járt.

De első sorban lelkileg érdekel most. A menstruáció elmaradása, a testi változások...

2023. máj. 10. 08:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Természetesen nem neked szólt :) Hanem akik meg akarják, itt, mondani, hogy hogy kellene viselnünk. Mert ok, köszi a tanácsokat. De itt, nem ez volt a kérdés.

Köszönöm, de annyira nem akarok elmélyedni a témában. Tényleg így is megvisel, nem akarok még jobban rápörögni, ráadásul direktben.

2023. máj. 10. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Ha leírom, hogy én spec. jól éltem meg, mert örülök, amiért végre nem kell a menzesszel szívni havi egy hetet (ráadásul feleslegesen, mert nem eshettem teherbe), nincsen PMS, meg semmi, az a te irreális túlreagálásodon segít valamit?

Nem. A környezeted érdekében menj el pszichológushoz, ha egy élettani folyamat ennyire padlóra tesz.

2023. máj. 11. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
Szia! Én elég nehezen élem meg főleg a testi változásokat és hogy a férjem már nem kíván annyira nem is értem azokat a középkorú nőket akik beveszik a férjüknek hogy ugyanúgy kívánják őket Ez csak áltatás szerintem
2023. máj. 27. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nálunk pont fordítva volt. Amikor a párom 48 éves lett még jobban kívántam volna. Ezt el is mondtam neki de neki a klimax a nemi vágy teljes megsemmisülését hozta. /Ezt úgy , hogy fiatalokat megszégyenítő alakja maradt és mindkettőnk kondíciója átlagon felüli./
2023. jún. 5. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tudok neked segíteni, írjál privát üzenetben!

Nagyon durva tüneteim voltak! Van rá gyógyszer, szabadon megvehető a gyógyszertárban!

A többieknek meg üzenem, hogy ne kötekedjenek! Valakinek nincsenek tünetei, valakinek enyhék, de vannak olyanok, akiknek olyan durvák, hogy akár öngyilkossághoz is vezetnek! Ők nem tehetnek róla! Segítségre szorulnak!

2023. júl. 31. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!