Hogy élitek/éltétek meg lelkileg a klimaxot?
Írhattok fizikai tüneteket is, hogy kinek mivel járt.
De első sorban lelkileg érdekel most. A menstruáció elmaradása, a testi változások...
Természetesen nem neked szólt :) Hanem akik meg akarják, itt, mondani, hogy hogy kellene viselnünk. Mert ok, köszi a tanácsokat. De itt, nem ez volt a kérdés.
Köszönöm, de annyira nem akarok elmélyedni a témában. Tényleg így is megvisel, nem akarok még jobban rápörögni, ráadásul direktben.
Ha leírom, hogy én spec. jól éltem meg, mert örülök, amiért végre nem kell a menzesszel szívni havi egy hetet (ráadásul feleslegesen, mert nem eshettem teherbe), nincsen PMS, meg semmi, az a te irreális túlreagálásodon segít valamit?
Nem. A környezeted érdekében menj el pszichológushoz, ha egy élettani folyamat ennyire padlóra tesz.
Kérdező, tudok neked segíteni, írjál privát üzenetben!
Nagyon durva tüneteim voltak! Van rá gyógyszer, szabadon megvehető a gyógyszertárban!
A többieknek meg üzenem, hogy ne kötekedjenek! Valakinek nincsenek tünetei, valakinek enyhék, de vannak olyanok, akiknek olyan durvák, hogy akár öngyilkossághoz is vezetnek! Ők nem tehetnek róla! Segítségre szorulnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!