Évek óta szedett fogamzásgátló mellett elmaradhat a vérzés?
Évek óta szedek fogamzásgátlót amiben 4 napos szünet van levelenként és most nem volt vérzésem csak egy pici, nagyon halvány barna folt.
Mikor érdemes tesztet csinálni a biztonság kedvéért, hogy nem e terhes vagyok?
Bocsi csak most látom ma írtad ki. :)
Mióta késik?
Tegnap kellett volna megjönnie. Máskor is volt már ilyen, csak akkor keményen diétáztam úgyhogy arra fogtam.
Nem tudom mikor kellene tesztelni, bár én úgy érzem nem az lesz a gond.
Nekem ma kellene, de csak nagyon picit fáj a hasam, meg a wc papír enyhén barnás.
De vérzés egyelőre semmi.
Nagyon be vagyok stresszelve ez miatt. 😕
Te mikor voltál együtt valakivel úgy?
Benned el is mentek?
Bocs hogy ilyeneket kérdezek, de még mindig semmi nekem, és én holnap kezdeném az új levéllel. :(
Van barátom, néhány napja együtt voltunk, de mikor már a placebó bogyókat szedem, a biztonság kedvéért megszakításos módszert is használunk (ami ugye az előváladék miatt nem 100%-os). Én már elkezdtem tegnap az új levelet, szóval nekem ez a mostani mensi úgy tűnik teljesen kimarad.
Holnap reggel csinálok egy tesztet a biztonság kedvéért, neked is ajánlom, meg azt is hogy ne görcsölj rá, mert a stressz miatt is késhet. Amíg nem biztos, hogy baj van addig ne stresszelj, ha meg kiderül hogy baba van a dologban, még mindig van pár opció amiből lehet választani. :)
Mi is megszakítással voltunk együtt. Majd írd meg mi volt a teszt eredménye, kíváncsi vagyok.
Tettem ma be egy tampont, amíg elmentem itthonról, hátha megjön. Enyhén barnás volt, bízok benne megjön még.
Ma én is veszek, reggel már enyhén véreztem, de akkor is.
Neked azóta sincs semmi vérzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!