Fogamzàsgátló mellett késhet a mensi?
Figyelt kérdés
Most van egy éve hogy szedem a fog.gátlót. Eddig mindig úgy volt hogy szerdán beveszem az utolsó szemet es szombat délelőtt “jön meg”.
Az előző mensim megjött szombaton enyhe verzessel vasarnap hetfo rendes verzes majd kedden meg szerdan alig ahogy szokott.
Most vagyok túl 3 hete egy szakitason. Többet eszek mint eddig.
Tudom hulye kerdes mivel meg szombat van de meg mindig nem jott meg.Kb 1,5 nem szexeltem utolsó szex is óvszerrel volt szoval a terhesség kizárva
Inkább attól félek hogy a gyogyszer elmulasztja mensimet teljesen.
Vagy volt nektek olyan késett gyogyszer melett?
2023. máj. 6. 13:25
1/7 A kérdező kommentje:
Az nem tudom hogy befolyásolhatja e de tegnap eleggé berúgtam
2023. máj. 6. 13:30
2/7 anonim válasza:
Ha hétfőig nem jön meg csinálj reggeli első vizeletből egy terhességi tesztet, biztos ami biztos alapon.
3/7 anonim válasza:
Nekem meg sem jön egyáltalán^^' Mondjuk direkt.
4/7 A kérdező kommentje:
Annyit hozza teszek h elkezdtem elég durván edzeni
2023. máj. 6. 16:58
5/7 anonim válasza:
Na, hogy most engem miért szavaztak le:DD
6/7 A kérdező kommentje:
Nem en voltam
2023. máj. 6. 18:44
7/7 anonim válasza:
Fogamzásgátló tabletta szedése mellett nincs menstruáció. Amellett megvonásos vérzés van ami azért kezdődik el mert lecsökken a homronszint a tablettamentes napokon. A megvonásos vérzésnek a tablettamentes napok egyikén kell kezdődnie. Nem kötelező jelleggel mindig szombaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!