Mitől késhet fogamzásgátló mellett a megvonásos vérzésem?
Sziasztok!
Több, mint 5 éve szedem a Jangee nevezetű fogamzásgátlót, és eddig mindig pénteken, de legkésőbb szombat reggel megjött a vérzésem. (Kedden szoktam abbahagyni az éppen aktuális levelet).
Sajnos még mindig nem jött meg, pedig már vasárnap van, még sosem volt ilyen eddig az 5 év alatt.
Az előző hónapban volt egy hüvelyi fertőzésem, emiatt az előző mvérzés előtt volt szexuális együttlétünk csak a párommal, de abban a hónapban is folyamatosan betegek voltunk, így csak 3-4x voltunk együtt, akkor sem élvezett belém.
Mitől késhet most? Akármilyen betegségem volt/stresszes voltam eddig, sosem késett, most meg igen. A hasam fájdogál, ugyanúgy mintha meglenne, de mégsem történik semmi már 1,5 napja.
Ha valaki volt már hasonló helyzetben, meg tudná velem osztani esetleg a tapasztalatait?
Február 4-én volt meg utoljára, és egyből a vérzés után volt hüvelygombám, amit kikezeltem, majd utána pár nappal megfáztam, arra szedtem Coldrexet. Utoljára Jan 31-én voltunk együtt, de azután megjött 4-én.
Januárban is 2x meg voltam fázva, de különösebben semmilyen gyógyszert nem szedtem.
De amikor a hüvelgyombát kezeltem, azóta nem létesítettem szexuális kapcsolatot. Leírtam fentebb, hogy még a gomba előtti kezelés előtt kb 2-2,5 héttel volt utoljára szexuális kapcsolatom (jan.31) és azóta, több, mint 1 hónapja nem.
Amúgy Canestent használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!