Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem áll ell a megvonásos...

Nikicicaaaa kérdése:

Miért nem áll ell a megvonásos vérzésem?(Fogamzásgátló 1.levél)

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy most kezdtem el szedni a fogamzásgátlót.Menstruációm első napján vettem be az első szemet(ennek már 10 napja),de azóta is vérezgetek.Nem barnás hanem kisebb mennyiségű piros vér távozik.Ez normális?

2020. nov. 6. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Normális, átáll a hormon rendszered, akár hónapokig furcsaságokat tapasztalhatsz. Pecsételés, nem gyógyszer szünetben kezdesz vérezni stb. 3 hónap után, ha nem rendeződik, akkor vissza kell menni az orvoshoz.
2020. nov. 6. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Normális, ilyen simán előfordul az elején. Régebben én is szedtem és az első levélnél ugyanezt tapasztaltam. Majdnem 20 napig tartott, de minden nap csak pár foltnyi. Később nem volt többet nem megfelelő időben történő vérzés, még ilyen kicsi sem. Gondolom ez az átállással jár. Ha jól emlékszem, ezt a betegtájékoztatóban is írták, hogy eleinte előfordulhat ilyen.
2020. nov. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!