Mi az oka annak, hogy a lányoknak mindig sokkal gyakrabban kell wc-re (pisilni) menni, mint a fiúknak?
Hát nem tudom, én valami mutáns lehetek, mert van, hogy 10-12 órákat is ki kell bírnom, és lám, sikerül. :-)
Egyébként a lányok (nem tudom, csak ők-e, és ha igen, miért pont ők) elég hamar megtanulják, hogy nem akkor pisilünk, amikor kell, hanem amikor lehetőség van rá, de akkor mindenképp, még akkor is, ha nem kell. Mert ki tudja, mikor lesz rá lehetőség..de ennek a magyarázatát már másra bízom.
Én is lány vagyok és akár 8 orát is kibirok, ha nagyon muszáj, de általában 4-5 oránként megyek,ha itthon vagyok is.Pedig napi 2,5 liter folyadék megvan.Amugy nem tudom mi lehet az oka.De volt egy haverom aki ha elmentunk sorozni,srác létére minden orában min. 1x kiment,mi meg 1 este alatt 2x-3x.
Passzolom:D
A második válaszolónak:A barátnőmnak is emlitettem, és közben el is gondolkodtam ezen az intimtorna témán.Nála nem is az a gond, hogy nem tudja visszatartani, hanem hogy túlságosan hamar kell neki, akár két órára rá, hogy wc-n volt. Ha nem otthon vagyunk, akkor ilyenkor se szól, szerintem nem akar bosszantani, hogy már megint kell neki, hanem inkább tartogatja még vagy 2 órát, esetleg többet. Előbb utóbb észreveszem ezt rajta, és én mindom már, hogy menjen ki, vagy megállunk a kocsival stb. mert zavar az is, ha tudom, hogy tartogatja, mert biztosan nem jó neki. Szóval, ha elkezdi ezt az intimtornát, akkor attól félek, hogy még inkább tartogatós lesz. Vagy szerinted ez arra is jó, hogy ritkábban kelljen az embernek pisilni, mert szerintem inkább azt kéne elérnie, hogy ne kelljen olyan sűrűn, és utána ne kelljen annyit tartogatnia. Erre van megoldás??
Veled kapcsolatban meg annyit, hogy nem semmi, hogy 4-5, vagy még több órán át kell tartogatnod. Ennyire nincs idő elmenni a vendéglátásban, mert az szörnyű lehet. Volt, hogy én is ennyi ideig tartogattam, de akkor már fájt az egész hasam, majd szétrobbantam. Hogy tudsz így még dolgozni is, neked nem fáj olyankor nagyon. A te vesédnek is káros lehet, vigyázz! Bocs, hogy hosszű voltam!
Az első válaszolónak: - Akor te is olyan vagy, mint az én barátnőm, mivel ő is akkor megy amikor lehet, nem akkor amikor kell. :) Csak az a nagy különbség köztetek, hogy 12 órát is kibírsz, addig a drágámnak kb 2 óránként (ebben a hidegben esetleg óránként is ) kellene mennie. Ő ilyenkor nem szól, mert cikinek tartja már, meg bosszantani sem akar vele(egy idő után azért észreveszem, hogy kell neki)és ha nem mondom már, hogy akkor inkább menjen ki, akkor inkább visszatartja sokáig, mert visszatartani még sokáig bírja, akár még órákig is. Persze tudom, hogy ez rossz lehet neki, ezért is zavar, ha tudom, hogy visszatartja. De csaknem mindig ez van. Ha ebben a hidegben elindulunk vásárólni, az áruházban már látom rajta, a mozgásán, hogy kell neki. De nem mondja, és nem is ismeri be, csak ha erősen rákérdezek. Van hogy azt mondja, hogy ne törődjek vele, mert kibírja, és tényleg ki is bírja még órákig, és végűl is mindent el tudunk intézni, sose volt olyan, hogy bepisilt volna, vagy ilyesmi. :))) Csak hát baromi rosz lehet neki, és nekem is, mert tudom, hogy rosz neki.Ha még olvasod amit írok, esetleg nem tudsz olyan módszert, ami abban segít, hogy ne kelljen olyan sűrűn pisilnie? Intimtorna jó erre szerinted? - Vagy az csak a visszatartást erősíti, és nem ritkitja a pisilések számát? (Orvoshoz menni ezzel cikinek tartja.)
Veled kapcsolatban: Nem valami figyelmesek azok srácok, hogy 12 órán át nem kérdeznek meg egy lányt, hogy nem-e kéne megállni..? Ha neki kéne, biztos megállnának. Legközelebbinkább szólj, mert nem jó tartogatni, és igyál több vizet!
Csak egy ötlet: nem lehet, hogy túl sok kávét vagy energiaitalt fogyaszt? A koffein nagyon erős vizelethajtó. Én fiú vagyok, én is akár 12 óráig kibírom. De reggelente egy nagy bögre kávéval indítok, és amíg az el nem fogy, óránként kell kimennem, de lehet, hogy még gyakrabban - sosem mértem :).
Az intim torna valóban a tartogatást tenné sikeresebbé.:)) Az anyagcserét befolyásolni már nem ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!