Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bokatores miatt hasbaszurizni...

Bokatores miatt hasbaszurizni kell trombózis megelőzésére az inekciotol lehet verzesem vagy attól független? Elvileg 55 éves vagyok túl egy eü kaparason ami 2 hónapja volt???

Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 09:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem amit leírtál.

A lényeg, hogy az injekció gátolja meg a rög keletkezését benned. Aztán azt, hogy hol szurják beléd az több helyen lehetséges. Valószínűleg egy ideig még otthonra is kapni fogod az injekciót.

2023. máj. 4. 09:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A vérhigító nem okozza a vérzést, de felerősíti.

Mondok más jellegű példát: mikor én szúrtam magam térdsérülés miatt, akkor minden egyes apró karcolás (megvakartam magam, belekaptam bőrhibába stb - tehát ezek az apróságok, ahol normál esetben egy piros pötty vagy még annyi sincs) úgy vérzett, hogy foltokat hagytam az ágyban magam alatt a lepedőn. Sokszor nem is tudtam belőni, mim vérzik, hiszen annyira piti "sérülések" voltak, mégis sokáig véreztek a vérhigító miatt.

Valószínűleg nálad is ilyesmi a helyzet, nem lenne nagy dolog a vérzés, de emiatt mégis az.

Én azért jelezném az orvosnak, mert kaparás utáni vérzés jelenthet bajt, ha kicsi ha nagy.

2023. máj. 4. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!