Március vége óta nagyon hullik a hajam. Mitől?
Figyelt kérdés
Eddig is hullott de nem ennyire, sampont váltottam márciusban, lehet attól van?2023. ápr. 28. 17:38
1/14 anonim válasza:
Lehet attól is.
Vagy vitaminhiány, esetleg fejbőr gomba.
2/14 anonim válasza:
Lehet, de lehet csomó más dolgod miatt is.
Lehet valami fertőzés (pl postcovidban sokaknak hullik), vagy lehet hormonális oka, vagy lehet megfázott a fejbőr vagy hallottam olyat is, hogy valaki leforrázta a fejét (bojlerrel csinálta a melegvizet és véletlenül túl meleg lett) és utána hullott neki.
Milyen samponról váltottál mire?
3/14 A kérdező kommentje:
Baba márkájú sampont használtam eddig attól nem hullot, és keratinos samponra váltottam és azóta van ez. Vagy gyanakodtam arra, hogy tavasz van és esetleg azért hullik.
2023. ápr. 28. 17:53
4/14 A kérdező kommentje:
És jut eszembe február végén nagyon beteg voltam, covidos és a menstruációm is sokat késett.
2023. ápr. 28. 17:54
5/14 anonim válasza:
A covid miatt tavaly januárban nekem is kihullott a fele hajam, ha nem több. Nekem a Vichy hajhullás elleni ampullája és az Alpecin sampon kombója állította meg.
6/14 anonim válasza:
Egy beteg fog is okozhatja; nézesd meg őket.
7/14 anonim válasza:
Tavasz, osz, gyulladas, noi hormonok rendetlenkedese pl.
8/14 anonim válasza:
off.. nekem is a covid után hullott
aki írta hogy megállitotta, annak vissza is dúsult? nekem azóta sem
9/14 anonim válasza:
Itt vagyok, én voltam. Igen, azóta vissza. De tényleg kellett neki jó sok idő, még szerintem az elmúlt 2 hónapban ért addig el, hogy olyan dús, mint volt a covid előtt.
10/14 anonim válasza:
köszi 9. csak mert nekem több mint egy éve volt covid fertőzésem és még mindig botrányos a hajam
lehet nekem akkor ennyi volt.. én már örökre ilyen rusnya maradok. azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!