Rokonoknál leszek nyáron. Mensi kérdést idegen helyen hogy intézitek?
Figyelt kérdés
Igazán távoli rokonok, még nem találkoztam velük csak szüleim ismerik őket. Birtokuk van és besegítek majd nekik a munkában. Háznál zöldséges-gyümölcsöst üzemeltetnek, délelőtt ott dolgozom majd.
Ráadásul a háznál nincs nő. :/
Mindig átázok, hogy oldjam meg a véres bugyi kimosását?
A házban többen vannak, közös a fürdő.
2023. ápr. 28. 17:19
1/40 anonim válasza:
Elég gáz, hogy nő létedre nem tudod ezt kezelni. Már ha nem kamu a kérdés.
2/40 anonim válasza:
Kezdésként azzal kéne kezdeni, hogy ne ázál át mindig, ezt otthon sem kellemes. Ha nagyon durván megvan beszélj a dokiddal, ha a betéttel/tamponnal van gond cserélj másik típust
3/40 anonim válasza:
Nem szégyen az "éjszakai" betét.
4/40 anonim válasza:
Most komolyan ennyi eszed van? Jézusom...Mondjuk gyakrabban kéne betétet cserélni, vagy nagyobbat használni, erre nem gondoltál még?
5/40 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Már csak mert na, felnőtt ember ebből egyrészt nem csinál gondot, a nők menstruálnak bizonyos korban, ezzel tisztában vannak az emberek, ha meg gond van az átázással azt már rég meg keleltt volna oldani a korábban javasolt módokon pl.
6/40 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy vinnék egy csomó bugyit, majd kimosnám akkor amikor én fürdök, forró hipós vízben a mosdó kagylóban. Utána bevinném a szobámba és ott valahol ki szárítanám valamin.
7/40 anonim válasza:
A cserélgetés attól függ mennyi időn keresztül ázol át, eredetileg nem kéne hagyni hogy mindig át ázz a fertőzés veszélye miatt. Ha mégis, akkor pedig sűrűn kell cserélni vagy éjszakai betét.
8/40 anonim válasza:
Ne legyünk már ilyen lekezelőek, lehet nagyon fiatal még hozzá mert túl későn jött meg neki, vagy egyszerűen nem volt aki megmutassa neki. Vagy csak még nem jártas benne. Ne legyünk már úgy mintha mi mindent tudtunk volna már csecsemő korunk óta.
9/40 anonim válasza:
8-as, nagyon szép az együttérzés, de mondjuk a lányomnak már 11 évesen több agya volt, mint a kérdezőnek.
10/40 anonim válasza:
Mondjuk a kérdező szerintem pont az az élvezkedős pasi, aki ilyen kérdéseket szokott feltenni, de ha nem, akkor tényleg nem sok esze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!