Milyen betéteket ajánlotok?
Sziasztok! Saját projektem, hogy kibróbáljam az összes dmben, rossmannban, müllerben kapható eü. és tisztasági betéteket. Szeretném megtalálni hogy melyik tetszik a legjobban melyik mikor jó, ezzel megkönnyítve a dolgomat mikor megvan. Van nektek esetleg ajánlásotok hogy ti melyiket használjátok, melyik a legjobb szerintetek, amit ki kellene próbálnom?
Az értelmes válaszokat előre is köszi
Tisztaságit nem használok.
Egészségügyiből szerintem az Always meg a Libresse a legjobb (éjszakaiakat szoktam használni). Alwaysból eddig a simát és a platinumot használtam, van itthon sensitive is de az még bontatlan
Tisztaságiból dm saját márkás teljesen jó
Akkor, amikor ömlik,csakis Always ZZZ.
7.
Hatos vagyok, amíg nem váltottam mosira, addig én is tenág használtam, nekem is egészen jó volt. Meg talán az egyik always betét, már nem tudom, hogy potnsoan melyik volt.
Melyik mosható betét bír sok vért? (A Jessa tuti nem). Én 15 perc alatt képes vagyok megtölteni egy M es kelyhet,ez kb 250 ml.
Érdekel tényleg, bár nekem most el fogják állítani,de lehet addig még lesz egy mensim.
9 nekem kiegészítésnek van, szóval nem tudom, hogy pontosan mennyi váladékot bír.
Egyébként a kérdező nem csupán arra kíváncsi, hogy melyiknek a legjobb a nedvszívó képessége, ugyanis hiába lennék képes magába szívni akár több decit is, ha egyszerűen kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!