Mennyi az esélye hogy tényleg terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A hónap elején kellett volna megjönnie. Azt tudni kell, hogy nekem össze-vissza jön meg. Volt, hogy három hónap is kimaradt. Bár nem volt sosem pozitív tesztem.
Most megint nem jött meg ebben a hónapban. Délután csináltam három különböző tesztet. Mind a három kettő csíkos lett.
Lehet hülye kérdés, de ez mennyire jelent biztosat?
2023. ápr. 18. 17:44
1/10 anonim válasza:
99,9%
Fals pozitív szinte nincs is, vagy csak ha valami durva daganat miatt termelődik hcg.
2/10 anonim válasza:
Hát, ha háromból három terhességi teszt is pozitívat jelzett, és a menstruációd se jött meg, akkor egyértelműnek kéne lennie...
3/10 anonim válasza:
Na, egy újabb besikerült gyerek...
4/10 A kérdező kommentje:
És az lehetséges hogy fáj a hasam? Hasonló a menstruációs görcshöz, de mégsem olyan. Akkor csak bal oldalt szokott fájni, most viszont úgy egybefüggően mindenhol. Főleg amikor ülésből vagy fekvésből felkelek.
2023. ápr. 18. 18:05
5/10 anonim válasza:
Persze, ez szokásos dolog. Nő a méh, nyúlnak a szalagok.
6/10 A kérdező kommentje:
Már így a legelején is normális ez a jelenség?
2023. ápr. 18. 18:14
8/10 anonim válasza:
Ha nem volt férfival nemi kapcsolatod az elmúlt hetekben, akkor 0 az esély, hasonlóképpen igaz ez arra az esetre is, ha elmúltál 60 éves. Ha volt ilyen kapcsolatod, akkor jóval több a terhesség esélye.
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán szexeltél az elmúlt hetekben? :D
10/10 A kérdező kommentje:
#9 Szerinted?
2023. ápr. 19. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!