Milyen alkalommal örültél a legjobban, hogy megjött a menzeszed?
Előre látom hogy troll férfiak is fognak válaszolni :D
Önmagában a kérdés arra vonatkozik, hogy én például utálok menstruálni, zavaró amikor el kell mennem valahova órákra és két óránként ki kell járnom vécére, sokszor ez nem is lehetséges. (10 perces szünetekben tele női mosdó...) Volt már hogy azért örültem hogy megjött, például amikor páromhoz megyek (hetente találkozunk), nem szeretem, amikor megvan erősen, olyan esetben örülök, ha például szombat este vagy vasárnap jön meg.
Nemrégiben volt egy olyan gyanúm, hogy esetleg terhes lehetek, mivel az elején pöttyözött, nagyon gyenge sötét vérzésem volt. Így amikor felerősödött menstruációvá, fellélegezhettem, mert nagyon stresszessé tett a dolog, féltem hogy valóban terhes leszek, mivel hallottam terhesség előtti/elején lévő apró vérzésről. Ez volt az az alkalom, amikor a legjobban örültem annak, hogy megjött.
Nektek mi volt a legjobb ilyen alkalom?
Csak azért örültem már neki én is miután késett, mert ebből tudtam, hogy nem vagyok terhes. :D
Amúgy nagyon utálom minden esetben, átokként élem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!