Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen alkalommal örültél a...

Milyen alkalommal örültél a legjobban, hogy megjött a menzeszed?

Figyelt kérdés

Előre látom hogy troll férfiak is fognak válaszolni :D

Önmagában a kérdés arra vonatkozik, hogy én például utálok menstruálni, zavaró amikor el kell mennem valahova órákra és két óránként ki kell járnom vécére, sokszor ez nem is lehetséges. (10 perces szünetekben tele női mosdó...) Volt már hogy azért örültem hogy megjött, például amikor páromhoz megyek (hetente találkozunk), nem szeretem, amikor megvan erősen, olyan esetben örülök, ha például szombat este vagy vasárnap jön meg.

Nemrégiben volt egy olyan gyanúm, hogy esetleg terhes lehetek, mivel az elején pöttyözött, nagyon gyenge sötét vérzésem volt. Így amikor felerősödött menstruációvá, fellélegezhettem, mert nagyon stresszessé tett a dolog, féltem hogy valóban terhes leszek, mivel hallottam terhesség előtti/elején lévő apró vérzésről. Ez volt az az alkalom, amikor a legjobban örültem annak, hogy megjött.

Nektek mi volt a legjobb ilyen alkalom?

2023. ápr. 14. 04:46
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Csak azért örültem már neki én is miután késett, mert ebből tudtam, hogy nem vagyok terhes. :D

Amúgy nagyon utálom minden esetben, átokként élem meg.

2023. ápr. 14. 05:02
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a legutóbbi. Volt egy nagyon hülye hónapom most, esemény utánit kellett bevennem, attól volt megvonásos vérzésem, aztán semmi, kb. 40 napig. De olyan fájdalmak gyötörtek, azt hittem vagy 3 hétig, hogy jaj mindjárt megjön, aztán semmi. Először nem aggódtam, mert sose volt rendszeres a ciklusom, volt már 81 napos is, de folyamat ezen pörögtem, bőgtem egy csomót. Aztán elegem lett, teszteltem, és aznap este jött meg 🤦🏻‍♀️
2023. ápr. 14. 05:22
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Naptárban (applikáció) szoktam követni, hogy mégis mikorra várható a drága, és borzasztóan örülök annak, amikor az első napok hétvégére esnek. Annak van olyan oldala, hogy megjött, de legalább nem az egyetemen kell fetrengenem.
2023. ápr. 14. 06:04
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Friss kapcsolat, talán a második együttlét volt, kiszakadt a gumi. Eseményutánit vettem be, akkor örültem a legjobban, mikor megjött utána.
2023. ápr. 14. 06:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor erősen benne voltam az evészavarban annyira lefogytam hogy hóbapokig nem menstruáltam. Össze szedtem magam. Mikor ezt követően először megjött elsírtam magam örömömben.
2023. ápr. 14. 07:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miután elvetéltem, örültem hogy visszaállt. Meg persze még fiatalabb koromban amikor nem akartam terhes lenni.
2023. ápr. 14. 08:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Miután meggyógyultam súlyos anorexiából (168/35), akkor örültem - noha nem lesz gyerekem soha, és alapvetően utálok menstruálni, mert kellemetlen, de azután végre úgy éreztem, testileg már oké vagyok.
2023. ápr. 14. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem volt még olyan, hogy kifejezetten örültem volna. Olyan elő szokott fordulni, hogy jókor jön meg, nem egy tök jó programkor, nyaraláskor stb. Én kicsit minden hónapban fel szoktam lélegezni, amikor megjön, mert rendben működik a szervezetem.
2023. ápr. 23. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
30%
Inkább nem írom le, mert darabokra szednének az erkölcsösebb emberek. :) De még nekem is elég meredek sztori volt.
2023. ápr. 23. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!