Mik a méhtestrák tünetei?
Figyelt kérdés
Inkább azok érdekelnek, akik már túl estek a betegségen.2023. ápr. 9. 19:20
1/10 anonim válasza:
A méhtestrák tünetei lehetnek: Menopauzát követően jelentkező hüvelyi vérzés, akár pecsételő jellegű, akár bő, darabos. “Húslé” szerű, kellemetlen szagú hüvelyi folyás. Elhúzódó erős menstruáció, két menstruáció között jelentkező vérzés (közti vérzés)
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem megjött március 10-én és 17-én múlt el. (Elhúzódó). Utána rá egy hétre köztes vérzés két napig pecsételő vérzés.
2023. ápr. 9. 19:56
3/10 anonim válasza:
Szerintem menj el az orvoshoz,az nem árthat :D
4/10 A kérdező kommentje:
De ez lehet az??
2023. ápr. 9. 20:04
5/10 anonim válasza:
Hát ha egyetlen egyszer fordult elő, akkor nem valószínű...
6/10 A kérdező kommentje:
Nem egyszer. Folyamatos alhasi fájdalom mintha meg akarna jönni, de nem jön. Ha megjön, akkor elhúzódik és köztes verezgetes is van.
2023. ápr. 9. 20:47
7/10 anonim válasza:
Szia,nekem volt mehtestrákom,8 éve,40 évesen.Elhúzódó menstruáció 3szor volt,mind 18=21napig tartott.Bő folyás,amivel annyira nem foglalkoztam,a műtet után jöttem rá,hogy emiatt lehetett,mert elmúlt.Vegül is más tünetem nem volt,az elhúzódó vérzés miatt küldtek eü kaparásra,az mutatta ki.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én is 40 vagyok. Nekem nincs ilyen folyás, az elhúzódó vérzés pedig 5 nap helyett 8 napig tartott...De folyton késik, teljesen felborult a ciklusom és hetekig van alhasi fájdalmam mielőtt nagy nehezen megjön...
Ezeket is olvastam a tünetek között.
2023. ápr. 9. 21:33
9/10 anonim válasza:
Húzz az orvoshoz, ő többet tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!