Lehet hatása a menstruációra, ha az elmúlt időszakban étrendkiegészítő vaskészítményt fogyasztottam?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 14:00
1/3 anonim válasza:
persze , nagyon sok minden felboríthatja köztük ez is . Akkor kell aggódni ha már 3 hónapig tart ez . Akkor viszont fordulj orvoshoz
2/3 anonim válasza:
Mit jelent az elmult idoszak? Csak mert ha vashianyos vagy, konkretan hosszu honapok kellenek, mire javulnak az ertekeid a vas mellett. Es ugye nem mindegy hogyan szeded es milyen keszitmenyt. Pl nekem a veny nelkuliek semmit nem csinaltak, orvos kellett, hogy felirja a vasat es szigoruan be kellett tartanom, hogy reggel ehgyomorra szedem, ra 1 orara ihatok csak kavet pl, este meg vacsora utan 2-3 oraval kellett bevennem.
Na igy ert is valamit. A menstruaciomra speciel hatassal nem volt, de persze ez nem jelent semmit.
Csak azt akarom mondani, hogy nem mindegy milyet, hogyan es mennyit szedsz, mert lehet semmi se szivodik fel belole.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vashiányos, csak gondoltam, hogy a tavaszi fáradság megelőzése végett beszerzek egy vény nélkül kapható szuszpenziót.
2023. ápr. 2. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!