Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hatása a menstruációra,...

Lehet hatása a menstruációra, ha az elmúlt időszakban étrendkiegészítő vaskészítményt fogyasztottam?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 2. 14:00
 1/3 anonim válasza:
44%
persze , nagyon sok minden felboríthatja köztük ez is . Akkor kell aggódni ha már 3 hónapig tart ez . Akkor viszont fordulj orvoshoz
2023. ápr. 2. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Mit jelent az elmult idoszak? Csak mert ha vashianyos vagy, konkretan hosszu honapok kellenek, mire javulnak az ertekeid a vas mellett. Es ugye nem mindegy hogyan szeded es milyen keszitmenyt. Pl nekem a veny nelkuliek semmit nem csinaltak, orvos kellett, hogy felirja a vasat es szigoruan be kellett tartanom, hogy reggel ehgyomorra szedem, ra 1 orara ihatok csak kavet pl, este meg vacsora utan 2-3 oraval kellett bevennem.

Na igy ert is valamit. A menstruaciomra speciel hatassal nem volt, de persze ez nem jelent semmit.

Csak azt akarom mondani, hogy nem mindegy milyet, hogyan es mennyit szedsz, mert lehet semmi se szivodik fel belole.

2023. ápr. 2. 16:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vashiányos, csak gondoltam, hogy a tavaszi fáradság megelőzése végett beszerzek egy vény nélkül kapható szuszpenziót.
2023. ápr. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!