Ösztrogén alapú étrendkiegészítők?
Figyelt kérdés
51 éves vagyok és elkezdődtek a menopauza tünetei. Ezek közül leginkább az emelkedett vérnyomás aggaszt leginkább. Azt olvastam, hogy az ösztrogén pótlásával segíteni lehet ezen. Jó lenne valamilyen gyógynövény alapú étrendkiegészítőt találni. Van tapasztalatotok ebben?2023. febr. 3. 18:14
2/4 anonim válasza:
Ha kapszulában akarod szedni, akkor szója lecitin. DE az is nagyon jó, amit az egyes belinkelt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A vérnyomásotok rendeződött ezektől?
2023. febr. 3. 18:41
4/4 anonim válasza:
Nekem inkább a fokhagyma kapszulától, de tudom, ez egyeseknek szentségtörés leírni. Mindegy. Nekem bevált, és nem placebo szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!