Carnium botanicals-vel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
odáig olvastam, hogy méregtelenítés...
Valami kamu cuccok, nézd meg a kinézett valaminek az összetételét, és csekkold, hogy máshol nem kapod-e meg töredék áron ....
Veszel spirulina port, azt beleszorod mondjuk egy smoothie-ba napi 1x, aztan csokolom. Merthogy ez a fo osszetevoje az elso termeknek, kesz kamunak es rablasnak tartom ezt az etrendkiegeszitot. A tobbit nem neztem meg, de gondolom azok is hasonloan tularazott, egyebkent hetkoznapi cuccok, amiket megkapsz olcsobban barmelyik patikaban vagy drogeriaban.
Meregtelenitesre egyebkent ott a vesed meg a majad.
Én két terméket is használok egyszerre. A Herbiotic-ot és a Maca-t. A borzalmas menstruációs fájdalmaimra kezdtem el szedni őket.
Mondhatom, hogy ez a két kapszula maga a csoda!!! 46 éves vagyok, és mindigis nagy fájdalmaim voltak azokon a napokon, és idővel egyre csak rosszabb lett. Az utóbbi években annyi Cataflamot szedtem be, hogy már nem hatott. Átváltottam a Flectorra, de már abból is olyan sokat használtam, hogy elkezdte tönkretenni a gyomrom. Ekkor találkoztam ezekkel a termékekkel. Áldom azt a nőt,aki ezeket gyártja! Azóta úgy jön-megy a menstruációm, mintha meg sem lenne. A többi termékkel nincsen tapasztalatom, de ezekről minden nőnek tudnia kellene, akinek ilyen problémája van. Szavakba sem tudom foglalni, és számomra is hihetetlen, hogy annyi gyógyszer után valami végre segített!
5
Te nem puffadsz tőle?
Mert én nagyon. Illetve egyszer hasmenésem is gyanús, hogy ettől volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!