Carnium botanicals-vel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
odáig olvastam, hogy méregtelenítés...
Valami kamu cuccok, nézd meg a kinézett valaminek az összetételét, és csekkold, hogy máshol nem kapod-e meg töredék áron ....
Veszel spirulina port, azt beleszorod mondjuk egy smoothie-ba napi 1x, aztan csokolom. Merthogy ez a fo osszetevoje az elso termeknek, kesz kamunak es rablasnak tartom ezt az etrendkiegeszitot. A tobbit nem neztem meg, de gondolom azok is hasonloan tularazott, egyebkent hetkoznapi cuccok, amiket megkapsz olcsobban barmelyik patikaban vagy drogeriaban.
Meregtelenitesre egyebkent ott a vesed meg a majad.
Én két terméket is használok egyszerre. A Herbiotic-ot és a Maca-t. A borzalmas menstruációs fájdalmaimra kezdtem el szedni őket.
Mondhatom, hogy ez a két kapszula maga a csoda!!! 46 éves vagyok, és mindigis nagy fájdalmaim voltak azokon a napokon, és idővel egyre csak rosszabb lett. Az utóbbi években annyi Cataflamot szedtem be, hogy már nem hatott. Átváltottam a Flectorra, de már abból is olyan sokat használtam, hogy elkezdte tönkretenni a gyomrom. Ekkor találkoztam ezekkel a termékekkel. Áldom azt a nőt,aki ezeket gyártja! Azóta úgy jön-megy a menstruációm, mintha meg sem lenne. A többi termékkel nincsen tapasztalatom, de ezekről minden nőnek tudnia kellene, akinek ilyen problémája van. Szavakba sem tudom foglalni, és számomra is hihetetlen, hogy annyi gyógyszer után valami végre segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!