Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampont használok, szerintem...

Tampont használok, szerintem nincs meg a szűzhártyám. Ha elmegyek nőgyógyászhoz ezt elmondhatja az anyámnak? Amúgy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

16 vagyok és még sosem voltam pasival. Sárga folyás miatt nődokihoz kéne mennem. De még sosem voltam fiúval! Meg fog így vizsgálni egyáltalán?

Valamint szerintem már nincs szűzhártyám! Tampont használok, erősebb napokon a legvastagabbat és ha az megtelik vérrel, elég vastag lesz ugyebár. Na szerintem már nincs meg. Ezt ha látja a doki, elhiszi, hogy még nem voltam sráccal?

2023. márc. 30. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

A tampon nem feltétlenül szakítja át a szűzhártyát, de az ujjazás már igen.

A nőgyógyásznak pontosan úgy mondd el, ahogyan itt leírtad - tampont használsz és már megujjaztak, ekkor majd dönt a továbbiakról.

Szexnél pedig MINDIG használjatok óvszert!

2023. márc. 30. 21:09
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

Miután fertőzéssel mész, valamilyen szinten szerintem meg kell vizsgálnia. De nem vagyok nőgyógyász, szóval passz.

Amúgy ha biztosra akarsz menni, akkor előtte hívd fel a rendelőt (anyukád tudta nélkül), és mondd, hogy ekkor és ekkor van időpontod, anyukáddal fogsz menni, és szeretnéd kérni, hogy semmiképp se beszéljen neki az orvos arról, hogy szűz vagy, vagy sem. Azt is leírhatod, hogy bár szűz vagy még, anyukád nagyon gyanakvó, és nem szeretnél kellemetlen helyzetet. Valószínűleg biztosítani fognak róla, hogy eleve így csinálták volna.

2023. márc. 30. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!