Mit mondjak? (nőgyógyász)
Nem, én nő vagyok, és használtam már tampont, amit az ember a méhszájáig tol fel úgy, hogy közben a mutatóujja teljesen magában van.
Igen, a hüvely képes tágulni, de nem hosszában, hanem szélességében. Ha szerinted 7-8 cm hosszú, hogy fér bele egy férfi legalább kétszer ekkora szerszáma? Kilógna a fele! :)
Mellesleg rákerestem a neten, 10-12 cm-t írnak, ez a hivatalos álláspont. Lemértem az ujjaimat, max. 7 cm-esek, úgyhogy a maradék 3-5 cm ugyancsak át kéne hidalni valamivel.
Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a méhszájadat nem tudod kitapintani.
33N
Lehet, hogy te nem tudod, de én és sokan mások igen.
Ez van.
Akkor most tedd meg légy szíves, hogy felnyúlsz magadnak és kitapintod a méhszájadat. Ugyanis el lehet érni.
"Mellesleg rákerestem a neten, 10-12 cm-t írnak, ez a hivatalos álláspont."
Nekem a hivatalos álláspont pedig nem a wikipédia, meg hasonlóak okos lapok, hanem az orvosi anatómia tankönyv.
"7-9 cm hosszúságú, elölről hátra összelapított, mintegy 2-3 cm szélességű izmos faló cső)".
Egyébként ha rákeresel arra, hogy "méhnyak tapintása", akkor is rájöhetsz, hogy ki lehet tapintani. Azt, hogy éppen milyen a tapintása, felhasználható a természetes fogamzásgátlásnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!