Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit mondjak? (nőgyógyász)

Mit mondjak? (nőgyógyász)

Figyelt kérdés
Van valami ami miatt el szeretnék menni nőgyógyászhoz, csak nem tudom pontosan, hogy mi, mármint nem akarok hülyeséget mondani. Mit mondjak neki, hogy csak jöttem?
2010. okt. 7. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: Te férfi vagy? Hogyne lehetne már érezni a méhszájat? Ne idegesíts már:D A hüvely 7-8 cm hosszú, csak képes tágulni. Simán ki lehet tapintani a méhszájat.
2010. okt. 8. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem, én nő vagyok, és használtam már tampont, amit az ember a méhszájáig tol fel úgy, hogy közben a mutatóujja teljesen magában van.

Igen, a hüvely képes tágulni, de nem hosszában, hanem szélességében. Ha szerinted 7-8 cm hosszú, hogy fér bele egy férfi legalább kétszer ekkora szerszáma? Kilógna a fele! :)

Mellesleg rákerestem a neten, 10-12 cm-t írnak, ez a hivatalos álláspont. Lemértem az ujjaimat, max. 7 cm-esek, úgyhogy a maradék 3-5 cm ugyancsak át kéne hidalni valamivel.

Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a méhszájadat nem tudod kitapintani.

33N

2010. okt. 8. 14:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy te nem tudod, de én és sokan mások igen.

Ez van.

2010. okt. 8. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor most tedd meg légy szíves, hogy felnyúlsz magadnak és kitapintod a méhszájadat. Ugyanis el lehet érni.

"Mellesleg rákerestem a neten, 10-12 cm-t írnak, ez a hivatalos álláspont."

Nekem a hivatalos álláspont pedig nem a wikipédia, meg hasonlóak okos lapok, hanem az orvosi anatómia tankönyv.

"7-9 cm hosszúságú, elölről hátra összelapított, mintegy 2-3 cm szélességű izmos faló cső)".

Egyébként ha rákeresel arra, hogy "méhnyak tapintása", akkor is rájöhetsz, hogy ki lehet tapintani. Azt, hogy éppen milyen a tapintása, felhasználható a természetes fogamzásgátlásnál is.

2010. okt. 9. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!