Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hólyaggyulladás,felfázás...

Ez hólyaggyulladás,felfázás lenne?

Figyelt kérdés

tegnap óta van egy égő csípő érzésem a hugyhólyagban + állandó vizelési ingerem van. Amikor pisilek pedig olyan mintha ki akarna esne onnan minden és utána is megmarad ez a pisilős érzés egyből.

Ma megjött a menstruációm is így orvoshoz sem tudok menni ezzel vagy 4-5 napig még.

Volt valakinek hasonló tünete? Gondolom felfázás vagy hólyaggyulladás lehet. Így menstruációval együtt meg főleg nagyon kellemetlen .:(

Valaki tudna mondani házi praktikákat erre a kb 5 napra amíg elmúlik a menstruáció és tudok vele orvoshoz menni? (ha el is múlik addig teljesen az még jobb,az orvost is megúsznám. )

köszi!

24N

2023. márc. 23. 18:27
 1/5 A kérdező kommentje:
*napi 2 tőzegáfonya kapszulát már elkezdtem szedni ma reggel.
2023. márc. 23. 18:28
 2/5 A kérdező kommentje:

*van itthon zinnat 500mg antibiotikum, még pár hónapja írta fel az orvosunk egy betegségre de végül nem kellett szerencsére.

Nem tudom,ha nem múlik 1-2 napon belül elkezdjem szedni? Vagy így magamtól inkább ne.

2023. márc. 23. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Hivd fel a haziorvosodat es kerdezd meg, hogy mi legyen.

Amugy menstruacio miatt miert ne tudnal bemenni hozza? Nem ertem.

Ha ilyen szintu fajdalmad van, ide mar keves a tozegafonya. A zinnat amugy lehet megteszi, de nekem speciel ez a fajta antibiotikum nem hatott semmit, amikor felfazasra kaptam, masikat kellett utana szednem.

Szoval telefonalj a dokinak es kerdezd meg mi legyen :)

2023. márc. 23. 18:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudnék vinni ugye így vizeletet.
2023. márc. 23. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
39%

Amit tudsz tenni, az a fájdalomcsillapító + simaizom görcsoldó. Például: Algopyrin + No-Spa. Ez segít azon az érzésen, amit úgy jellemeztél (és én is így tapasztaltam rég) "mintha kiakarna esni belőlem mindenem alul"

Régebben Sumetrolim tbl-t, vagy Nitrofurantoin tbl-t írtak fel ilyen esetekre, mivel ezek a húgyutakban válnak ki. Fogalmam sincs, hogy a Zinnat beválna-e?

A Tőzegáfonya kezdetnek jó, mellette használj nyers hagymaféléket, mint pl. fokhagymaszeletek vajaskenyérre szeletelve. A fokhagymában természetes antibiotikum van, és mint az összes hagyma (vörös, lila, újhagyma, snidling, na és persze az említett fokhagyma is) a vizeleten keresztül választódik ki. Jót tehet ilyenkor.

Ezzel együtt nem beszéllek le az orvosi konzultációról.

Jobbulást!

2023. márc. 23. 21:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!