Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ebben a témakörben egy férfi...

Ebben a témakörben egy férfi miért beszéli ne a nőket a szűrővizsgálatokról?

Figyelt kérdés

Ez miért célja valakinek?

Úgy gondolom az oldal célja a segítségnyújtás.

2023. márc. 22. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Az a manipuláló hogy valaki időszakonként hetente kiírja ugyan azt. Meg amire 2sec rakeresni.

Én támogatom mindenki egészségét és senkinek sem kívánok betegséget, de egyszerűen tudomásul kell venni, hogy van ilyen. Ha csak homokba dugod a fejed és azt hiszed mindig jóhiszemű emberek írják ki, akkor meg ne csodálkozz ha szettrollkodjak....

2023. márc. 23. 10:42
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

11

Mindegy ki írja ki. Egy gyereket aki amúgy se akar menni simán rá lehet beszélni hogy "ne menj el mert hülyéség".

Ez káros és felelőtlen. Ugyan azon a szinten van mint egy troll vagy még rosszabb.

2023. márc. 23. 10:46
 13/18 A kérdező kommentje:

#10: Pont ez a bajom nekem is. Borzasztó felelőtlenség valakit arra biztatni, hogy ne menjen el orvoshoz.

Engem is megtalált egy kérdésem alatt, ahol írtam,izgulok a vizsgálat előtt. Azt válaszolta, nem kell akkor elmenni, mert az ő felesége se jár 18 éve és semmi baja. Meg amúgy is ott kiszolgáltatott egy nő és örül is neki,hogy nem megy ilyen helyekre.

Ez nem játék...

Másnak szintén írta, hogy készüljön fel rá, hogy nagyon kellemetlen a vizsgálat. Férfiként ilyet ír egy lánynak, akit mindenki biztatott az első vizsgálat miatt, hogy ne izguljon. 10 perc és túl lesz rajta.

Miért kell valakit ijesztgetni? Majd ha valaki meg emiatt tényleg nem megy el, akkor fogja vállalni a felelősséget??

Ja meg azzal érvelt, hogyha szerintem fontos évente a rákszűrés, akkor menjek egy vastagbélszűrésre megy gyomortükrözésre is... Szerinted?

2023. márc. 23. 10:58
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem csak saját szórakoztatására csinálja ezt valaki vagy tényleg azt gondolja hogy ez így jó és nem fogadja el más döntését. Rá akar venni mindenkit hogy úgy gondolkodjon mint ő.
2023. márc. 23. 11:02
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
Én csak leírtam hogy ez az oka hogy szettrollkodjak és kész... Lehet róla nem tudomást venni, de ez tény.
2023. márc. 23. 11:05
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

15

Írtam hogy van olyan amit troll írja ki a kérdést de attól függetlenül nagyon nagy felelősség ha hülyéségre bíztatják a többieket.

2023. márc. 23. 11:10
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
Mert van nem is egy olyan elborult frok, aki arra asszociál, hogy nekünk élmény a nőgyógyászat, és hogy "megujjaznak", meg biztosan elélvezünk. :D WTF???
2023. márc. 25. 10:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Folytatja a tevékenységét itt a barom sajnos. Több kérdés alatt láttam, és folyamatosan azt nyomja, hogy ne menjenek a nők szűrővizsgálatra.
2023. aug. 1. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!