Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől érzékeny a mellbimbóm?

Mitől érzékeny a mellbimbóm?

Figyelt kérdés
Egy pár napja vettem észre hogy érzékeny mindkét mellbimbóm. Fogamzásgátlót szedek már több éve,nem vagyok terhes, a ciklusom felénél járok pont, viszont eddig még nem tapasztaltam ilyet. Egyedül akkor nem érzékeny, ha melltartó van rajtam. Viszont anélkül minden pólóban ahogy hozzáér, nem fájdalmat érzek, hanem ilyen kellemetlen érzés, kicsit mintha égető érzés lenne, meg érzem hogy meg van keményedve bármi is hozzá ér. Viszont nem értem, hogy melltartóban miért nem érzem ezt akkor... Mitől lehet?
2023. márc. 18. 08:26
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és külsőleg semmi nem látszik rajta.
2023. márc. 18. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"melltartóban miért nem érzem ezt"

Talán mert az fixen rajta van, rásimul, így védi. Anélkül viszont bármilyen póló, blúz, stb. folyamatosan irritálja, mert nem stabilan van rajta, hanem hol hozzáér, hol nem.

2023. márc. 18. 08:30
 3/5 A kérdező kommentje:
ezt értem, eddig is volt, hogy melltartó nélkül voltam itthon de most nem tudok úgy megmaradni mert nagyon kényelemetlen.
2023. márc. 18. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer az ágy dörzsölte ki.

(Mikor meztelenül elaludtunk véletlenül hason)

2023. márc. 18. 21:05
 5/5 anonim válasza:
Nincs éppen peteérésed? Nekem akkor szokott érzékenyebb lenni olyan módon ahogy le írtad. Vagy a PMS tünetei közé is tartozhat, van ,hogy a havi vérzésem előtt egy héttel is érzem már.
2023. márc. 19. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!