Meg tudnak műteni állami kórházban, ahova a magánorvos küld? Beutalót nem kaptam
Magan nogyogyasznal jartam eves vizsgalatot, aki javasolt egy mar regen meglevo petefeszek ciszta eltavolitasat laparoszkopiaval. A magan praxisa mellett allami korhazban is dolgozik, es ott lenne a mutet.
Megcsinaltuk maganban a tumormarker vizsgalatot, ami negativ lett. Megkert h a haziorvosomtol kerjek beutalot EKG, mellkas rontgenre es mutet elotti laborra.
Meg is vannak ezek a vizsgalatok is,. minden oke. De magara a mutetre nem kaptam beutalot a korhazba.
Az orvos azt mondta, nem gond. Eleg az ambulans lap amit tole kaptam a vizsgalat utan, es a leletek. Direkt rakerdeztem, h de nem fognak igy hazakuldeni beutalo nelkul? Azt mondta, nem.
Szerintetek? Hogy lehetseges, h felvegyenek egy allami korhazba mutetre, egy maganorvosi vizsgalat utan, ugy, h nincs korhazi beutalom?
Tapasztalt mar vki hasonlot?
"Direkt rakerdeztem, h de nem fognak igy hazakuldeni beutalo nelkul? Azt mondta, nem."
Ezen mit nem tudsz felfogni?
Ha a doki ezt mondta, biztos így van.
Anyukámat vesedaganattal műtötték tavaly, magán urológushoz jártunk, a műtét állami kórházban volt, nem kellett beutaló, csak a leletek!
Ha ő is dolgozik abban a kórházban, akkor nyilván el tudja így intézni.
Feleslegesen aggódsz ezen.
Majd írd meg, ha túl vagy rajta és rendben volt minden!
Jobbulást kívánok! Sikeres felépülést! 😍
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!