Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet hogy múlt hónapban...

Mitől lehet hogy múlt hónapban késett 10 napot a menstruációm, most ebben a hónapban pedig 10 nappal előbb megjött?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor késik, szinte sosem jön napra meg. Az átlag ciklusom 32-35nap. Múlt hónapban 39 napra jött meg, most pedig 24re. Voltam nőgyógyásznál, novemberben, ő azt mondta nincsen semmi probléma.

2023. márc. 16. 09:50
 1/6 A kérdező kommentje:
És híztam is egyébként mostanában valamennyit, terhes biztosan nem vagyok mert csináltam múlt hónapban is tesztet.
2023. márc. 16. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. márc. 16. 11:03
 3/6 A kérdező kommentje:
22
2023. márc. 16. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek 28 napos a ciklusa. Irod is, h a tied hosszabb. Ha altalaban rad ez a jellemzo, akkor ez a te egyeni sajatossagod. Ha egyszer-ketszer hamarabb jon meg, meg nem kell aggodni szerintem. Pl. a stressz, eros idojarasi frontok nagyon konnyen megboritjak a ciklust. Ha rendszeresen osszevissza jon meg, akkor azert mar kernek a nogyogyasztol egy hormonalis kivizsgalast.
2023. márc. 16. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Be hozta a késést
2023. márc. 17. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez tök normális. Ez rendszeresnek mondható. Nincs vele teendő. Néha nekem is 24 napos aztán meg 30. Nem gépek vagyunk.

26N

2023. márc. 18. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!