Méhpempőben van myo inozitol?
szedtem már 3 havit önmagában, az ég adta világon SEMMI nem változott, jeleztem már neki
" szedjem tovább " -> de minek ha semmi nem változik?
Ha nem tűnne fel, azt szedném a méhpempővel is amiben VAN MYO INOZITOL (amit az orvos javasolt) + vannak benne még egyéb vitaminok. -.-".
Az a kérdés, hogy a méhpempőben van e elég inozitol vagy külön-külön érdemes szedni. De látom te abszolút nem értesz hozzá :))))
A PCOS egy összetett probléma, nem fog egy tablettától elmúlni.
Van túlsúlyod? Ha igen, attól kell megszabadulnod elsősorban, a kalóriabevitel csökkentésével és rendszeres testmozgással.
És türelemmel, mert ami hosszú évek alatt alakult ki, az megszűnni sem pár hét alatt fog.
Hosszú évek alatt?
Eddig nem volt ilyen jellegű problémám...
túlsúly max 3kg
ami nagyon is zavar de van hogy egésznap alig eszem és akkor sem megy le
Próbálok arra figyelni hogy liszt, cukor mentesen étkezzek
Mozgást sajnos nem mindig tudom betartani mert tanulok és dolgozom, háztartás ...nem mindig jut rá időm. Biciklizni szoktam naponta 20 percet az nem sok tudom, de jelenleg másra nincs kapacitásom.
Azért kérdeztem, mert a PCOS betegek nagyon sokszor elhízottak, és a túlsúly hosszú évek alatt rakódott le rajtuk. És hát, nyilvánvaloan aPCOS sem egyik napról a másikra alakult ki, de nyilván az elején még észrevehetetlenek voltak a tünetek, vagy senki nem kötötte össze öket egy diagnózis alatt.
Kérdező, 3 kg viszont nem túlsúly, annyi simán jön megy az emberen, és a napi 20 perc biciklizés is szép munka.
Nekem nem jön meg csak stagnál
Évekig 57kg voltam
Most ha nem eszik is 60kg
Sajnos csak a buszmegállig bicikizem meg vissza
Több időm, energiám nincs :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!