Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan vizsgál meg a nőgyógyás...

Hogyan vizsgál meg a nőgyógyász, ha vérzek?

Figyelt kérdés

Azért megyek holnap nőgyógyászhoz, mert megkergült a ciklusom, szinte folyamatosan vérzek, alig egy hét marad ki két vérzés között. Sajnos pont nem oda kaptam időpontot és tovább várni nem kellene, mert ez már a harmadik ilyen hónap és nagyon kimerültem.

Meg tud így is vizsgálni az orvos? Hogyan? Mire számítsak? Egyáltalán mit lehet kezdeni egy ilyen problémával? Van erre gyógyszer?

2023. márc. 12. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Ugy ahogy eddig is, ugy vizsgal
2023. márc. 12. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Hát pont úgy, mintha nem véreznél…
2023. márc. 12. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Olyan vagy, mint aki sosem volt nőgyógyásznál...
2023. márc. 12. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
Ad foggátlot
2023. márc. 12. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Múlt héten is megkérdezted
2023. márc. 12. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös: nem tettem még fel nőgyógyászati témában kérdést a gyakorin.
2023. márc. 12. 17:57
 7/9 A kérdező kommentje:
3-as: nyilván voltam már nőgyógyásznál, de most idegesít a gondolat, hogy így hogy folyamatosan vérzek, ugyanúgy látja-e a dolgokat, meg tud-e vizsgálni, vagy majd várhatok heteket egy új időpontra.
2023. márc. 12. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Nekem ugyanez volt a problémám. Egyszerűen bocsánatot kértem ha esetleg összevéreznék bármit is (sajnos sikerült kb mindent). Hidd el a nőgyógyászok ezt megszokták. Semmi ciki nincs benne.
2023. márc. 13. 12:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Ma voltam, hüvelyi ultrahangot csinált. Volt papír az öltöző paraván mögött amit a lábam közé tudtam rakni és kaptam papírt akkor is amikor felálltam a székből.

Az orvost valóban nem zavarta ez az egész. Csak rákszűrést nem tudott csinálni, azért majd vissza kell mennem ha elállt a vérzés. Kaptam rá gyógyszert.

2023. márc. 13. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!