Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak ha pms idején...

Mit csináljak ha pms idején rám jön a pánik, és a szorongás? Most már örökké szenvedéssel kell eltöltenem a menstruáció előtti időszakot?

Figyelt kérdés
Szorongani szoktam pms nélkül is, csak nem annyira, mint menstruáció előtt. De ez hogy így érzem magam, engem kikészít, és 30 év betöltése után jelentkeztek inkább ezek a tünetek. A hasam is görcsöl, bár az még mindig a legkisebb rossz.
2023. márc. 11. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Keress egy jó pszichológust.
2023. márc. 11. 23:10
 2/8 anonim válasza:
45%
Nekem is hasonló a problémám: mély lelki fájdalom-érzet a menstruáció előtti napon. Tüneti kezelésként jó előre felírom a naptárba, hogy fel tudjak rá készülni... Sajnos a megoldást nem tudom. Csak azért írtam le, hogy tudd, nem vagy egyedül... Legyél elnéző magaddal. Vegyél finom kajákat, olvasd a kedvenc könyvedet, bár tudnék segíteni! 36N
2023. márc. 11. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
30 előtt is megviselt a pms, de 30 után egyre jobban. Azt hittem, a korral enyhülni fognak a tünetek, de tévedtem.
2023. márc. 11. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
43%

-Egészséges életmód,

-egészséges, rendszeres étkezés,

-rendszeres sportolás,

-elegendő, jó minőségű alvás,

-stresszoldó módszerek, légzőgyakorlatok,

-végső esetben pszichológus.

Ha a tested rendben van, az hatással lesz a lelkedre is. Ez oda-vissza működik.

2023. márc. 12. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Egyik barátnőm barackpálinkát szokott a pms-re inni, szerinte az remekül oldja a szorongást :)
2023. márc. 12. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a barátcserje tabletta vált be egyes egyedül az évek óta tartó,életképtelenségig fokozódó pms-re,ami a normális vérnyomásomat is feljebb vitte,koncentrálni semmire se tudtam,ami rohadt veszélyes tud lenni,ha az ember vezet,géppel dolgozik(én pl: targonca)estem össze a fáradtságtól...szedek szorongás,depresszió miatt gyógyszert,de ez erre szinte semmit nem ér,amúgy remekül működik.35N
2023. márc. 15. 20:16
 7/8 anonim válasza:
Ööö...miért van itt mindenki lepontozva?
2023. márc. 15. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
7 én is ezen gondolkoztam. Bizonyára ide tévedt valami retardált, mivel a válaszok nem rosszak.
2023. márc. 17. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!