Ez miatt ki jön a mentő?
Figyelt kérdés
Úgy fáj a hasam hogy azt már nem lehet elviselhetetlen. Ordítok fájdalmamban és Olyan gorcseim vannak mindha folyton vágnának belém egy kést s huznák ki. Brutálisan erős, egész nap hánytam is.2023. febr. 25. 01:19
11/24 anonim válasza:
Ja ez engem is érdekelne hogy vagy. :/
12/24 anonim válasza:
Lehet, hogy 2030 tájékán majd válaszol
14/24 anonim válasza:
Mind egy. Hagyjuk szegényt. Majd válaszol...
15/24 anonim válasza:
Dehogy, soha nem válaszol. Lehet már azt sem tudja, hogy van ez az olal. Xd
16/24 anonim válasza:
Amúgy én is kiváncsi vagyok, szóval írjál! :)
18/24 A kérdező kommentje:
Hát sziasztok.
Mindenkinek köszönöm hogy aggódott értem, meg a tanácsokat is.
Még aznap éjjel megműtöttek csak a műtét eléggé megviselt így ezért nem írtam
2023. márc. 4. 23:40
19/24 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy? Senki nem volt otthon? A gyakorisoknak kell elküldeniük téged mentőt hívni?
20/24 anonim válasza:
Bizonyára hölgy Kérdezőhöz van szerencsénk - a kulcsszavak utalnak erre.
Sikeres sebgyógyulást kívánunk! Tényleg senki nem volt otthon akkor a családtagok közül?
Pici gyereked/gyereketek lehet nyilván, ha nem tudtad mit csinálj éppen. Szüleid nagyon elfoglaltak lehettek esetleg - és párod/élettársad/férjed szülei is. Illetve Életed Szerelme.
Esetleg nem volt bátorságod őket zavarni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!