Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Január végén egy erőszak áldozata lettem (feljelentést is tettem), nem volt védekezés. 14-én kellett volna megjönnie, de semmi.2023. febr. 18. 23:17
1/5 anonim válasza:
Sajnos lehetsz. Csinalj egy tesztet.
2/5 anonim válasza:
Csináltál terhességi tesztet?
Vagy ha azt nem, nőgyógyásznál lehet hivatalosat.
3/5 A kérdező kommentje:
Még nem csináltam, de hétfőn megyek és veszek.
Jövő hét péntekre van időpontom a nőgyógyászhoz is.
2023. febr. 18. 23:27
4/5 anonim válasza:
Dokihoz tök felesleges menned mert semmit nem fog látni. 7 hetesen érdemes leghamarabb meglátogatni. Amikorra várod a mensit akkor vagy nagyjából 4 hetes. Tehát utána majd csak 3 héttel fogja látni az orvos. Én sem értem miért nem esemény utáni tablettát írattál fel...
5/5 anonim válasza:
Erőszak után miért nem vettél be azonnal sürgősségi tablettát? NEM blamellek, de ennek kellett volna az elsőnek lennie.
72 órás tabi, rendőrség és látlelet.
Igen, lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!