HPV méhnyakrák védőoltás milyen árban mozog és hány adag kell belőle? 30 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 22:54
1/12 anonim válasza:
50e forint/oltás és 3 három kell belőle
2/12 lencsefőzelék válasza:
Ha fegyverrel kényszerítenének, se adatnám be.
3/12 anonim válasza:
30 évesen akkor van értelme, ha szűz vagy. Különben már fertőzött vagy HPV-vel. Inkább HPV tipizálást csináltass és óvszer vagy monogám kapcsolat a továbbiakra.
5/12 anonim válasza:
3. válaszolónak: a monogám kapcsolat sem garancia, ha a másik fél nem monogám. Én így jártam, majdnem az életembe került a méhnyakrák, amit okozott.
6/12 anonim válasza:
#5 jogos, akkor óvszer mindenek előtt.
7/12 anonim válasza:
Nem szűzen és akár HPV-fertőzötten is be lehet adatni. Ki alakul akkor is a védettség, csak annyi, hogy az éppen zajló fertőzést még a szervezetnek kell leküzdenie, de utána már véd az oltás az újrafertőződéstől. Nekem tavaly beadással együtt 55/oltás volt és semmi bajom nincs tőle (30 éves vagyok én is). Ha van bármi kérdésed, írj nyugodtan.
8/12 anonim válasza:
Bocsi, *kialakul és igen, 3db kell belőle.
10/12 anonim válasza:
#7 igaza van, nem ír butaságot!
én is külön utánna jártam, igaz tavaly, és nekem 50/oltást mondtak beadással
ezen felül lehet kérni HPV vizsgálatot, de nem kötelező az plusz 40e
az újrafertőződéstől véd
de ha már előtte érintve voltál, azt nem hozza helyre, tehát ha az oltás előtt elindult daganatos sejtek képződése a szervezetben, nem fordítja vissza a folyamatot
és nem minden daganat HPV következménye, illetve nem mondható ki, hogy az oltás meg fog védeni
én ezért nem kértem végül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!