Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtt és után...

Menstruáció előtt és után miért érzem azt, mintha a testem hőmérséklete kicsit magasabb lenne? Hormonzavarom lenne?

Figyelt kérdés

Nem is piros az arcom ilyenkor, meg semmim se, de az hogy ilyenkor melegnek érzem az arcom, még sokkal jobban zavar, mintha csak a hasam fájna. Most is 35 napra jött meg, és nagyon görcsöltem, fájt a hasam.

Bár nem tudom, hogy ez összefügg-e ezzel, de már pánikrohamom is volt mielőtt megjött a menstruációm, előtte pár nappal. 30 éves vagyok.

2023. febr. 17. 22:52
 1/2 anonim ***** válasza:
96%

Előtte azért mert magasabb a progeszteron szinted.

Valszleg utána is azért mert még nem ürült ki.

Nem betegség. Normalis.

2023. febr. 17. 23:00
 2/2 anonim ***** válasza:
77%

[link]

"Miért mérjük?" szakasz.

Ha érdekel, a következő ciklusban kövesd a hődet, akkor tudni fogod, hogy tényleg akkor van-e ez az érzésed, amikor az alaphőd is magasabb. (Hagyományos egy tizedes jegyes, vagy "higanyos" hőmérő is tökéletesen megfelel a célra)

2023. febr. 18. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!