Ovitrelle injekciót hogy kell beadni?
Nem értem.
Két élő embertől is volt lehetőséged személyesen megkérdezni. Az orvostól, aki kiírta, a gyógyszerésztől, akinél kiváltottad.
#1 ez a gyakori kérdések egyébként . Mégis hogy kérdeztem volna meg az orvosom mikor felírta , de nem volt akkor még nálam a toll ,így honnan kellett volna tudnom hogy ez ilyen ? A gyógyszertarban pedig nem volt kibontva hogy lássam
#2 köszönöm a választ. Nem meddőségibe vagyok , inszeminácio lesz majd ,kórházban. Gondolom túl adagolni nem tudom mert előre töltött 250 egység van benne
Egészséggel kapcsolatos kérdéseket elég meredek megválaszoltatni egy ismeretlen csoporttal, ahol nincs szakember. Még ha lenne is, nem a te orvosaid.
Látod, a kettes is csak támpont. Mindenki szervezete más. Hívd fel az orvost, ha bizonytalan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!