Február 3 kán tuszorepeszto injekciót kaptam ovitrelle t, peteeresem 4 és 5 kén volt együtt voltunk a párommal,6 tol utrogestan t használok hüvelybe. Ma csináltam egy terhességi tesztet és negatív lett,vajon miért?
Figyelt kérdés
Érdemes hogy vérvételre menjek? Sok helyen olvastam 10 nap után lehet csinálni tesztet csináltam is de sajnos negativ.nagyon el vagyok keseredve2022. márc. 17. 11:43
1/15 anonim válasza:
Mert ebben a hónapban nem sikerült. Koncentráljatok a következőre.
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor nincs értelme vérvételre sem menjek
2022. márc. 17. 11:55
3/15 anonim válasza:
Várd meg, hogy megjön-e. Ha igen, akkor nincs miről beszélni. Ha késik, akkor tesztelj újra. Felesleges ezért vérvételre szaladgálni.
5/15 A kérdező kommentje:
Szombatra kéne megjojjon(remélem nem jön meg)
2022. márc. 17. 12:07
6/15 A kérdező kommentje:
Március bocsi
2022. márc. 17. 12:13
7/15 anonim válasza:
Légyszi tanulj meg magyarul közben 🙏
8/15 A kérdező kommentje:
Szerintem jól írtam helyesen mindent épp elnéztem a hónapot
2022. márc. 17. 13:22
9/15 anonim válasza:
Jó hát a 3kén, meg 4 kén az nem magyarul van, illetve nem zt jelenti amire te gondolsz.
Egyébként ha terhes lennél, már halvány + lenne a teszt 12. dpo-n.
10/15 A kérdező kommentje:
3 kán úgy írtam 😋
2022. márc. 17. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!