A nőgyógyásznàl nem kell levetkőzni ugye? 19l
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és egy bizonyos problémàval megyek de azt hallottam hogy akkor nem vizsgàlnak meg ha szűz vagy.2023. jan. 31. 20:48
11/20 anonim válasza:
10 Miért lenne "depressziós kislány"???
12/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok depressziós.
2023. febr. 1. 23:57
13/20 Sssaszem válasza:
Inkább el se megyek nőgyógyászhoz, mert lent is meg vizsgál.
14/20 anonim válasza:
13
Jól teszed, ha nincs bajod nyugodtan kihagyhatod. Kisebb gombás-bakteriális fertőzést otthon is ki lehet kezelni.
15/20 anonim válasza:
Engem is megvizsgáltak, mert muszáj volt.
Jól hangzik, hogy "szűzen nem kell a vizsgálat" és szeretik ezt hangoztatni, de azt majd az orvos eldönti azok alapján, amilyen panasszal mész.
Nem a gyakori népe. És igen, szűzen is lehet manuális vagy akár eszközös is, hogyha pl olyan gyulladásod van, vagy folyási rendellenesség - zöld, szürke, bűzös, etc -, ami miatt kenetet kell venni.
16/20 anonim válasza:
Az orvos eldönti, milyen vizsgálatot tart feltétlenül szükségesnek a problémád alapján. Az egészséged a legfontosabb. És hacsak nem valami érzéketlen tuskóhoz mész, maximálisan figyelembe fogja venni, hogy még szűz vagy.
17/20 anonim válasza:
Jelentkezz nálam, megoldjuk a szüzesség dolgot, utána már mehetsz gond nélkül.
18/20 A kérdező kommentje:
17
Nem ez volt a kérdés, amúgy meg nem
2023. febr. 3. 08:10
19/20 anonim válasza:
Keress nőt,sokkal könnyebb lesz.
20/20 anonim válasza:
19
Teljesen mindegy; egyformán kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!