Az ciki ha a nőgyogyásznál végig sírtam majd elájultam? 19l
Most voltam először nagyon fájt a vizsgálat ( annyira hogy végig sirtam és szorítottam a szék karfáját ).
Mikor végre vége lett leszáltam a székből és összeestem.
Azért mentem mert mindig olyan erősen fáj hogy csak ferences és semmi se segít.
Azért fájt, mert rágörcsöltél.
Nemi életet sem élsz? Mert egy pénisz sokkalta nagyobb, mint a pálcika, vagy a kacsa ;)
Attól szerintem nem fájt volna ennyire mert borzalmas volt.
Nem még szüz vagyok.
És a vizsgálat után véreztem is és a doki azt mondta hogy van valami gyulladás is, na meg utána el is ájultam.
Ez mekkora kamu.
Valami gyulladás...
El is ájultam...
😃😃😀
Miért lenne ciki? Nem te voltál "rossz", hanem az orvos volt türelmetlen vagy lekezelő.
Nekem volt abortuszom meg eü-i kaparásom és azt hittem, hogy ott döglök meg a szorongástól, de mindkét esetben NAGYON aranyosak voltak velem, megsimogatták a hajam, kedvesen beszéltek hozzám, stb.
Ha teheted, menj magán nőgyógyászhoz és mondd meg nyugodtan, hogy nagyon félsz, stb. Egyébként én - ha tehetem - nő nőgyógyászokhoz szoktam menni, nekem az megnyugtatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!