Mi a fene kérdése:
Ciki, szőrös nunival menni nőgyógyászhoz ?
Figyelt kérdés
Engem nem zavar, hogy szőrös, de tényleg ajánlatos előtte legyantáztatni ? A strandcsíkot le szoktam vetetni időnként de nekem olyan gáz lenne kiteriteni a kozmetikusom előtt, pedig jóban vagyunk.2023. jan. 23. 18:49
1/9 anonim válasza:
Nem gáz.Csak ritkítsd meg egy kicsit hogy azért ne legyen dszumbuj:) Enyém sem teljesen szőrtelen amúgy.
2/9 anonim válasza:
Hát én leborotválnám minimum így orvos előtt, ha nem is gyanta.
Ha nyúlkálna hozzád nem lenne jó neki dzsungelbe nyúlkálnia.
Ne izgulj a gyantázás miatt:) a kozmetikusokat általában feleannyira nem izgatja mint te hiszed.
3/9 anonim válasza:
Nem, én is csak rövidebbre vágom.
4/9 anonim válasza:
Mi az a strandcsík amit le kell vetetni?
5/9 anonim válasza:
Még mindig nem érdekli az orvosokat, hogy milyen fazonú a nunid, csak legye tiszta.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen strandcsik=bikinvonal, régi kozmetikusomnál így hivták.
2023. jan. 23. 22:25
8/9 anonim válasza:
leborotválni teljesen csak műtéthez kell. Én mindig csak rendbe teszem aztán jólvan.
Eleve sok nőgyógyász úgy gondolja a szőr egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!