Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hirtelem elkezdett fájni az...

Hirtelem elkezdett fájni az egyik mellem. A levegőt venni is fájdalmas. Nyílal és nagyon fáj. Ez miért van? Azért mert hamarosan menstruálok? Piros is egy kicsit

Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 20:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Felül fáj a mellem és ott is piros, meg a hónalj közeli résznél is fáj. kicsit eresebb is lett a mellem. A szúró érzés megjelenik, aztán elmúlik egy rövid időre, majd újra megjelenik. Ha nyugodtan ülök, fekszem nem fáj. Megütöttem volna tényleg vagy meghúzodott volna az izom?
2023. jan. 28. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:
32%
Milyen erős fizikai behatás érte? Olyan nincs, hogy egy erős ütés csak a "lehet, hogy megütöttem" kategória. Magától pedig nem alakulnak ki ilyen tünetek.
2023. jan. 28. 11:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Várok még egy két napot, hogy javul e ha nem megyek orvoshoz. Édesanyám adott nekem kenőcsöt (bepanthen). Megnéztem és egy zöld csík van a mellemen, így arra következtettek, hogy ténylegesen megütöttem valahogyan.
2023. jan. 28. 17:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Jobban megnézve inkább egy nagyobb folt van rajta.
2023. jan. 28. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
Szép fokozatosan 8 nap alatt, amiből 1 már eltelt, elmúlik. Nem kell ehhez se orvos, se kétségbeesés. Teljesen véletlen, hogy pont a melled, de azon továbbra is erősen csodálkozom, hogy egy erős ütés hogy nem tűnt fel neked.
2023. jan. 28. 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!